Les Deux Lacs

10
6
Gites.nl logo

Les Deux Lacs ligt in een klein gehucht van Menesplier, op ongeveer 5 minuten afstand van het dichtstbijzijnde dorp Abjat sur Bandiat.
Onze gite is volledig ingericht, met 1 tweepersoonskamer, 1 kamer met twee enkele bedden, badkamer met douche en een open lounge / keuken. Er is een slaapbank die nog eens 2 gasten kan laten slapen indien nodig.
We hebben een prive zwembad, speeltuin, schommels en een 2,75 hectare meer met karpers om van te genieten. Er is ook een groot terras, met een buiten eettafel en stoelen, dus leun achterover en geniet van die late zomeravonden met uitzicht op het meer.
Les Deux Lacs ligt in een driehoek tussen de cultureel belangrijke steden Limoges, Perigueux en Angouleme in het noordoosten van de Dordogne. Les Deux Lacs ligt in het Regionale Natuurpark Périgord-Limousin, dat tot doel heeft het natuurlijke, culturele en architectonische erfgoed van de streek te beschermen en te versterken. De grote diversiteit van de landschappen maakt het een opmerkelijke plaats van rivieren, kalksteen plateaus, bossen, kliffen, Chateau's, natuurlijke meren en vijvers. Er zijn enkele prachtige zwemmeren en sportactiviteiten in de buurt te vinden, het meer van St Saud en St Estephe, om er maar een paar te noemen. Daarnaast zijn er ook vele activiteiten te ondernemen met kinderen, zoals parcouring, pretpark, waterskien, om er maar een paar te noemen.
U kunt hier vele uren doorbrengen met zwemmen, wandelen, fietsen en genieten van het prachtige uitzicht over het platteland.

Boekingsinformatie

Ligging les deux lacs

De ligging van "les deux lacs" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.