Les Glycines-La Roche

9
4
Gites.nl logo

La Roche is gelegen in een rustige, mooie, beschutte vallei en heeft een prachtig uitzicht over de bossen en het platteland.
In de omgeving is heel veel te zien - een geweldige uitvalsbasis voor een dagje uit - en zo veel te doen op het terrein - Zwembad, speelveld, doolhof van wilde bloemen en mooie wandelingen.
Het huis is royaal en zorgvuldig ingericht en gericht op het creëren van hele mooie vakantieherinneringen.
* Kwaliteitsvol, goed geëquipeerd + gratis Wi-Fi ..... een echt thuis
* Tal van activiteiten ter plaatse en in de omgeving.
* Groot beveiligd zwembad en terras op een warme, beschutte plaats.
* Uitstekend gepositioneerd voor uitstapjes. Veel toeristische informatie en kaarten in de gîte. Een keuze uit de Puy du Fou, Futuroscope, de Marais Poitevin, La Rochelle, de Vendée, Niort en Parthenay.
* Groot en goed uitgerust speelveld, plus jeu de boules, croquet en meer ....
* Geniet van de rust van de omgeving in onze prachtige bosrijke vallei vol met dieren in het wild.
* Deux-Sevres is een van de topregio's voor glorieuze zonneschijn
* Nabijgelegen stad met alle voorzieningen
* Goede toegang vanaf het TGV- en snelwegennetwerk
* Vouwbedjes (x2), matrassen, aankleedkussen, kinderstoelen (x2) Babybadje en potje, en Baby bestek en servies zijn allemaal gratis beschikbaar.
* Kortingen beschikbaar voor 14 + nachten, boeking voor 2+ gites en voor eerdere gasten
* 'Welcomstpakket' beschikbaar voor een verblijf van 7 nachten, en in juli en augustus zijn er bezorgingen van lokaal ambachtelijk brood, croissants, enz.
De gite is vernoemd naar de natuurlijke rotswand in de hal en doucheruimte en is mooi afgewerkt en goed ingericht. 4 slaapplaatsen plus kinderbed.
BENEDEN
Entree, hal die leidt naar de 2 slaapkamers - een met tweepersoonsbed (antiek Frans bed 190x140) met uitzicht op de voorzijde en een met twee bedden aan de achterzijde. De gang heeft het ongewone en onderscheidende kenmerk van de granieten rotsbodem van de heuvel die deel uitmaakt van de buitenmuur. Doucheruimte met wastafel, verwarmd handdoekenrek en wasmachine. Apart toilet met wastafel.
BOVEN
Ruime open, goed uitgeruste keuken met uitzicht op de velden aan de achterzijde van de Gite en met de zitkamer / eetkamer aan de voorzijde, met een prachtig uitzicht over de bossen en het omliggende platteland. La Roche is goed uitgerust met een gasfornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, afwasmachine, tv (freesat), cd-speler en dvd-speler met een selectie dvd's, boeken en spellen. Traphekje bovenaan de trap.
Er is gratis Wi-Fi.
BUITEN
Vanuit de woonkamer leiden de openslaande deuren u naar uw eigen barbecueruimte, met een trap naar uw eetterras - heerlijk om te ontspannen in de avondzon met een fles wijn en een goed Frans gerecht. Er is ook een picknicktafel onder de bomen. Deze is ook toegankelijk via uw privé-ingang aan de zijkant van de Gîte. Achter het terras bij het zwembad zijn er waslijnen voor elke gîte.

Boekingsinformatie

Ligging les glycines-la roche

De ligging van "les glycines-la roche" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.