Les Glycines-Les Petites Pierres

9
5
Gites.nl logo

Les Petites Pierres is gelegen in een rustige, mooie, beschutte vallei en heeft een prachtig uitzicht over de bossen en het platteland.
Er is zoveel te zien in deze omgeving - een geweldige uitvalsbasis voor een dagje uit - en zo veel te doen op het terrein - Zwembad, speelveld, doolhof van wilde bloemen en mooie wandelingen.
Het huis is royaal en zorgvuldig ingericht en gericht op het creëren van hele mooie vakantieherinneringen.
* Kwaliteitsvol, goed geëquipeerd + gratis Wi-Fi ..... een echt thuis
* Tal van activiteiten ter plaatse en in de omgeving.
* Groot beveiligd zwembad en terras op een warme, beschutte plaats.
* Uitstekend gepositioneerd voor uitstapjes. Veel toeristische informatie en kaarten in de gîte. Een keuze uit de Puy du Fou, Futuroscope, de Marais Poitevin, La Rochelle, de Vendée, Niort en Parthenay.
* Groot en goed uitgerust speelveld, plus jeu de boules, croquet en meer ....
* Geniet van de rust van de omgeving in onze prachtige bosrijke vallei vol met dieren in het wild.
* Deux-Sevres is een van de topregio's voor glorieuze zonneschijn
* Nabijgelegen stad met alle voorzieningen
* Goede toegang vanaf het TGV- en snelwegennetwerk
* Vouwbedjes (x2), matrassen, aankleedkussen, kinderstoelen (x2) Babybadje en potje, en Baby bestek en servies zijn allemaal gratis beschikbaar.
* Kortingen beschikbaar voor 14 + nachten, boeking voor 2+ gites en voor eerdere gasten
* 'Welcomstpakket' beschikbaar voor een verblijf van 7 nachten, en in juli en augustus zijn er bezorgingen van lokaal ambachtelijk brood, croissants, enz.
Les Petites Pierres, oftewel kleine stenen, is een gite met 2 slaapkamers, geschikt voor maximaal 5 extra kinderbedjes. Een charmant, gezellig gerenoveerd 18e eeuws huisje, ingericht naar een hoge standaard.
BENEDEN
De comfortabele woon / eetkamer heeft een typisch Franse uitstraling met originele eiken balken, een massief eikenhouten vuuromlijsting en een houtkachel effect elektrische verwarming voor verblijven in het vroege / late seizoen. Er is een Britse satelliet-tv, een video- / dvd-speler, een cd-speler en een selectie dvd's, boeken en games.
De goed uitgeruste keuken heeft een gasfornuis, een koelkast met vriesvak, een magnetron en een wasmachine.
De doucheruimte en het toilet hebben een scheerstopcontact en een verwarmd handdoekenrek.
Er is gratis Wi-Fi.
BOVEN
De 2 slaapkamers hebben originele eiken balken en bieden uitzicht op de bossen aan de voorzijde. Er zijn elektrische radiatoren in elke slaapkamer.
Er is een tweepersoonsbed (antieke twijfelaar 190x140) en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de tweede slaapkamer kan een extra kind verblijven met een extra bed.
Er is een trappenhuis boven aan de trap.
BUITEN
Er is een privé-patio met een tafel, een parasol en stoelen om aan de voorkant van de gite te zitten of te eten, en een eigen tuin aan de overkant van de baan, met een tafel, stoelen, parasol en een barbecue. Beide zijn ideaal om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op het bos, met misschien een glimp van de wilde dieren, terwijl u geniet van een glas wijn.
Achter het terras bij het zwembad zijn er waslijnen voor elke gîte.

Boekingsinformatie

Ligging les glycines-les petites pierres

De ligging van "les glycines-les petites pierres" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.