Les Glycines

8.5
8
Gites.nl logo

SPECIALE AANBIEDING VOOR VROEGE BOEKINGEN - boek je vakantie voor 4 februari en krijgt een korting van 10% over de prijs van 2020.
Het vakantiehuis is gelegen in een rustige, mooie, beschutte vallei en heeft een prachtig uitzicht over de bossen en het platteland.
De omgeving biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes - een geweldige uitvalsbasis voor een dagje uit - en zo veel te doen op het terrein - Zwembad, Speelveld, Doolhof van wilde bloemen en mooie wandelingen.
Het huis is royaal en zorgvuldig ingericht en gericht op het creëren van hele mooie vakantieherinneringen.
* Kwaliteitsvol, goed geëquipeerd + gratis Wi-Fi ..... een echt thuis
* Tal van activiteiten ter plaatse en in de omgeving.
* Groot beveiligd zwembad en terras op een warme, beschutte plaats.
* Uitstekend gepositioneerd voor uitstapjes. Veel toeristische informatie en kaarten in elke gîte. Een keuze uit de Puy du Fou, Futuroscope, de Marais Poitevin, La Rochelle, de Vendée, Niort en Parthenay.
* Groot en goed uitgerust speelveld, plus jeu de boules, croquet en meer ....
* Geniet van de rust van de omgeving in onze prachtige bosrijke vallei vol met dieren in het wild.
* Deux-Sevres is een van de topregio's voor glorieuze zonneschijn
* Nabijgelegen stad met alle voorzieningen
* Goede toegang vanaf het TGV- en snelwegennetwerk
* Reiswiegjes (x2), matrassen, aankleedkussen, kinderstoelen (x2) Babybadje en potje, en Baby bestek en servies zijn allemaal gratis beschikbaar.
* Kortingen beschikbaar voor 14 + nachten, boeking voor 2+ gites en voor eerdere gasten
* 'Welkomstpakket' beschikbaar voor een verblijf van 7 nachten, en in juli en augustus zijn er bezorgingen van lokaal ambachtelijk brood, croissants, enz.
Vernoemd naar de prachtige Wisteria die langs de voorkant van dit zeer ruime huis met 4 slaapkamers groeit. Comfortabel 8 personen plus kinderbedje indien nodig. Dit huis is een geweldige keuze voor het grotere gezin en is ideaal voor 2 samenreizende families
BENEDEN
De keuken / eetkamer is goed uitgerust met fornuis (gasfornuis / elektrische oven), afwasmachine, koelkast / vriezer, magnetron, wasmachine, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en houtkachel. Entree, hal met trap naar 2 van de slaapkamers. Een ruime woonkamer (34m²), met grote ramen, balken en houtkachel. Goed uitgerust met Engelse TV (freesat), CD / DVD-speler (en een selectie van CD's en DVD's). Informatiepakket en een grote selectie boeken en games.
Er is gratis Wi-Fi.
Trappen (trapgat aan de bovenkant) tot 2 slaapkamers.
BOVEN
Vanuit de entree is er een trap naar - 1 slaapkamer met houten lambrisering en tweepersoonsbed (antiek Frans bed 190x140) met originele eiken balken met een prachtig uitzicht over het bos. Tweede slaapkamer met uitzicht op onze wilde bloemen aan de achterzijde van het pand. Stapelbedden. Doucheruimte met toilet, wastafel, verwarmd handdoekenrek en scheerstopcontact.
Vanaf de lounge leidt een trap naar - 1 slaapkamer met 2 aparte bedden met eiken vloerdelen met uitzicht op het bos. 1 slaapkamer met tweepersoonsbed (antiek Frans bed 190x140) met eiken vloerdelen en houten panelen aan het plafond en balken. Weer uitzicht op de glorieuze bossen. Doucheruimte met toilet, wastafel, verwarmd handdoekenrek en scheerstopcontact.
BUITEN
Aan de voorzijde, aan de overkant van de baan, is een grote privé eet- / ontspanningsruimte voor maaltijden in de buitenlucht met een tafel, stoelen en een barbecue. Grenzend hieraan is een zonnige zithoek op het gras met stoelen, tafel en parasol. Achter het terras bij het zwembad zijn er waslijnen voor elke gîte.
Buiten het hoogseizoen kunnen we deze gîte aanbieden tegen een gereduceerd tarief voor groepen van 4 - 6 personen. Neem rechtstreeks contact met ons op.

Boekingsinformatie

Ligging les glycines

De ligging van "les glycines" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.