La Grosse Talle

6
Gites.nl logo

La Grosse Talle is een oude herenboerderij, waarvan de eerste geschreven teksten uit 1724 dateren. Het huidige gebouw is in de afgelopen eeuwen waarschijnlijk verschillende keren herbouwd met originele elementen.
De gîte bevindt zich in het oude gedeelte van de 'maîtres', aan de voorkant van het huis. Door zijn ligging heeft u alle privacy, maar kunt u naar believen meer of minder met de andere gasten of gastheer en -vrouw optrekken.
Begane grond: comfortabel ingerichte huiskamer met houtkachel (insert), goed uitgeruste keuken, bedbank.
Daarachter bevindt zich een ruimte die toegang geeft tot de badkamer (douche, wc, wasmachine) en de trap, met een rijk gevulde boekenkast. Boven zijn twee slaapkamers, ieder voor twee personen. Er kan zowel een kinderledikantje als een vouwbed in de gîte bijgeplaatst worden.
De met een stenen muur omringde, goed onderhouden tuin op het zuiden bevindt zich voor de gîte, en onze gasten hebben toegang tot het gehele terrein (1,5 ha) en uiteraard tot het zwembad. Parkeren kan op de inrit naast de gîte (exclusief voor de gîte bewoners).
Op het terrein bevindt zich ook een kleine camping (6 plaatsen).

Boekingsinformatie

Ligging la grosse talle

De ligging van "la grosse talle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.