Studio

4
Gites.nl logo

De studio is een speciaal plekje in onze boerderij, want het is een appartement voor twee tot vier personen, ingericht in het oudste gedeelte van het huis.
Dat kunt u nu nog zien aan de prachtige authentieke vloertegels, de stenen accenten en aan de houten wand, die we hebben bewaard. Het appartement is uitermate geschikt voor een verlijf alléén, maar ook voor twee tot vier personen, want er is een tweepersoonsbed op de vide en een prima slaapbank op de begane grond. Er is een keukenhoek en via een halletje komt u in de badkamer (douche, wastafel en toilet).
Buiten heeft u een terras tegen het huisje aan, en met een trapje (drie treden) komt u op een mooi beschaduwd privé plekje op het campingterrein, met een (Weber) barbecue, tafelset en ligbed.
U kunt de studio per nacht huren of per week. Zo kunt u ook per nacht autonoom zijn, want in het keukentje kunt u uw maaltijden bereiden, die u bij mooi weer op het terras kunt nuttigen...!
Overigens, de gîte en de studio kunnen uitstekend samen worden gehuurd, want er zit een dubbele verbindingsdeur tussen de twee appartementen. Zo kunt u met een gezelschap tot 10 (12) personen komen en gebruik maken van twee badkamers en keukens!

Boekingsinformatie

Ligging studio

De ligging van "studio" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.