La Talle

3
Gites.nl logo

Een heel romantisch huisje op de cour, onder de eeuwenoude linde- en kastanjeboom: dat is La Talle in een notedop. Het appartement bestaat uit een leefruimte met keukenhoek en een badkamer met douche (130cm en toilet). Er is een slaapbank voor twee personen, een "kussenstoel" die kan worden uitgeklapt tot een kinderbed en er kan een babybedje worden bijgezet. La Talle kan zo ook als "familiekamer" dienen.
Wat La Talle zo bijzonder maakt is de broodoven (niet meer in gebruik) waarvan je in de ruimte de voorkant ziet en de schoorsteen waar vroeger eten voor de beesten onder werd gekookt.
Wat er zo speciaal aan is, zijn de twee terrassen: aan de westkant, onder de kastanjeboom - waar je van het avondlicht kunt genieten - en aan de noordkant, waar je op het verdiepte terras onder de lindeboom tot rust kunt komen. Daar staat ook de (Weber) barbeque en een ligbed.
Uiteraard kunnen gasten van La Talle ook gebruik maken van het zwembad!

Boekingsinformatie

Ligging la talle

De ligging van "la talle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.