Gite de l'Etang - La Germondière

4
Gites.nl logo

Deze gîte heeft 2 slaapkamers op de begane grond met uitzicht op de visvijvers.
Het huisje is gelegen op een terrein van 2,5 hectare met twee eigen visvijvers. Dit is een heerlijk landelijke omgeving, perfect om vogels te kijken, te fotograferen, te schilderen of gewoon te ontspannen en te genieten van de wonderen van de natuur. Een plek die simpelweg 'goed voor de ziel' is. We zijn ook huisdiervriendelijk... dus u hoeft uw trouwe vriend niet achter te laten. In principe is dit een gite alleen voor volwassenen.
Binnen vind je een grote woonkamer met open keuken en leren bank een slaapbank. Verder zijn er een slaapkamer met tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een inloopdouche en apart toilet.
De gite is volledig uitgerust met gasfornuis, koelkast/vriezer, vaatwasser, wasmachine, magnetron, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat, wok, elektrische grill/plancha, strijkijzer en strijkplank, droogrek, zelfs een haardroger is aanwezig. Elektrische radiatoren in de meeste kamers, houtkachel voor de koelere avonden, een tafelventilator voor de hete zomers, Britse tv en gratis wifi zijn ook aanwezig.
De gîte heeft een omheinde grote tuin en patio, met uitzicht op het kleinere meer, waar u de zonsondergang kunt zien, misschien onder het genot van een glas Franse wijn. Wij zorgen voor terrasmeubilair, een parasol, ligbedden en een BBQ.
We leveren ook een picknickdeken, we hopen dat u deze bij onze meren zult gebruiken. Wat is er mooier dan te gaan picknicken zonder in de auto te hoeven stappen?
Gîte de l'Etang heeft geen trappen, alles is gelijkvloers, met brede deuropeningen en een beugel in de douche voor wie een extra steuntje nodig heeft. We kunnen ook een in hoogte verstelbare douchestoel met armleuningen leveren.
We hebben een tweede gite voor 2 personen. Als Gite de l'Etang niet beschikbaar is voor de periode die u zoekt, probeer dan Gite de la Prairie - La Germondière.

Boekingsinformatie

Ligging gite de l'etang - la germondière

De ligging van "gite de l'etang - la germondière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.