Gîte de la Prairie - La Germondière

9.3
2
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Germondière is een gezellige gite met 1 slaapkamer en een lounge op de mezzanine. Je hebt een patio en tuin op het zuiden, met uitzicht op de appelboomgaard.
Het huis staat op 2,5 ha grond, met twee eigen vismeertjes. Deze landelijke, natuurlijke omgeving biedt alle gelegenheid om de vogels te spotten, foto's te maken, te schilderen, of gewoon te relaxen en de wonderen van de natuur in je op te nemen. Het is een plek die goed is voor je ziel!
Dit vakantiehuis heeft een goed ingerichte keuken met eethoek (met plaats voor 4) met een zitje op de mezzanine, waar een slaapbank staat. Ook is er een ruime tweepersoonsslaapkamer, een badkamer met inloopdouche en een separaat toilet. De slaapbank kan dienen als extra slaapplaats voor twee personen.
In de gite vind je een gasfornuis, koel-vriescombinatie, wasmachine, magnetron, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaat, wok, elektrische grillplaat, strijkbenodigdheden, een kledingluchter en zelfs een haardroger. Op de patio staan tuinmeubels, een parasol, zonnebedden en een barbecue. Elektrische radiatoren, een houtkachel voor de koelere avonden, tv met Engelse en Franse zenders en Wifi.
We leveren ook een picknickdeken, waarvan we hopen dat je het bij onze meren zult gebruiken. Wat is er mooier dan picknicken zonder in de auto te hoeven stappen?
Gîte de la Prairie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of moeite hebben met trappen. Er zijn twee trappen naar de voordeur, plus twee treden naar de patio. Binnen zijn de trappen naar de tussenverdieping steil en niet gemakkelijk toegankelijk voor mensen met mobiliteitsproblemen.
We hebben een tweede gite voor 2-6 personen, helemaal op één verdieping, zonder treden of trappen. Informeer ernaar.

Boekingsinformatie

Ligging gîte de la prairie - la germondière

De ligging van "gîte de la prairie - la germondière" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.