L'Hirondelle

9.7
8
Gites.nl logo

l'Hirondelle, een karaktervol vakantiehuis, wordt bereikt vanaf een breed pad vanaf de parkeerplaats. Je krijgt een gevoel van ruimte als je door de grote openslaande deuren het atrium binnenloopt, waarvan de vloer betegeld is, met een lambrisering en originele dakbalken en een overloop. De woonkamer maakt een ruimtelijke indruk met een keuken en een eethoek waar plaats is tot 8 personen. De keuken is volledig ingericht met een koel-vriescombinatie, wasmachine, magnetron en gaskooktoestel.
Een van de slaapkamers met tweepersoonsbed (met aangrenzende badkamer) en een slaapkamer met twee enkele bedden bevinden zich op de begane grond. Boven zijn nog twee slaapkamers, een met een kingsize tweepersoonsbed en een met twee enkele bedden, aan weerskanten van de overloop, waar een comfortabel zitje is dat uitkijkt over het atrium en de open woonkamer, en over de tuin.
De zeer ruime ouderslaapkamer heeft een indrukwekkend Frans kingsizebed met een bekleed hoofdbord en voetbord en bijpassend meubilair. De slaapkamer met twee enkele bedden heeft donker eiken meubels, typisch voor deze streek, leuke bijpassende meubels. De badkamer op de eerste verdieping heeft een inloopdouche, een marmeren wastafel met een verlichte spiegel en wc, volledig betegeld en een handdoekenradiator.
De eerste verdieping is volledig voorzien van kastanjehouten vloeren, en alle kamers hebben ingebouwde elektrische verwarmingen. Er is Franse tv, een dvd-speler en een selectie DVD's beschikbaar voor gasten. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn beschikbaar op aanvraag.
Buiten is er een tuin met bbq, een tafel en stoelen om buiten te eten, en een patio aan de rand van de tuin.

Boekingsinformatie

Ligging l'hirondelle

De ligging van "l'hirondelle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.