Gite Coup de Foudre

9
4
Gites.nl logo

Vakantiehuis Coup de Foudre is een volledig gerenoveerde gite in het hart van de Poitou Charente. Het huis is comfortabel ingericht en biedt u de rust van veel privacy en is gelegen in het midden van de driehoek Niort, Poitiers en Bordeaux. De westkust ligt net iets meer dan een uur hiervandaan, met een prachtige onbedorven kustlijn en lange zandstranden. De prachtige haven van La Rochelle ligt op iets meer dan een uurtje rijden. Ook het Ile de Ré is hier niet ver vandaan.
Coup de Foudre is een licht, modern vakantiehuis helemaal op 1 niveau. Het biedt een ruime accommodatie voor 4 personen. Het huis is volledig onafhankelijk en volledig zelfstandig.
U kunt op het terrein parkeren.
De keuken heeft alles wat u nodig hebt voor uw vakantie. Er is een glazen eettafel met 4 stoelen. Een elektrische oven met een grill en een gaskookplaat.
De woonkamer is voorzien van een leren hoekbank, een houtkachel en Engelse en Franse tv.
Er is mooi uitzicht op de tuin.
De eerste slaapkamer heeft een kinsize tweepersoonsbed, leeslampjes en bergruimte voor kleding.
Alle katoenen lakens en handdoeken worden verstrekt.
De tweede slaapkamer heeft twee enkele bedden, leeslampjes en bergruimte voor kleding.
Er is een badkamer met een dubbele douche en wastafel, een elektrische handdoekenradiator en een separaat toilet.
De verwarming bestaat uit een houtkachel en elektrische verwarming voor koelere avonden.
Er is een Flat screen 32 inch kleurentv met Franse en Engelse zenders, internettoegang en een verzameling spelletjes.
Om het huis ligt een grote tuin, met talloze bomen voor schaduw in de middagzon. Ook is er een zwembadje boven de grond waar je heerlijk kunt afkoelen. Op de patio vind je een tafel, stoelen, een zonneparasol en bbq en buitenlicht voor gezellige avonden.

Boekingsinformatie

Ligging gite coup de foudre

De ligging van "gite coup de foudre" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.