Le Tilleul Gites - La Boheme

9
4
Gites.nl logo

La Bohème ligt op het mooie gitecomplex van Le Tilleul. Als je hier verblijft, ervaar je de rust en kalmte van het platteland, maar je bent ook niet meer dan een paar minuten rijden naar het lokale bruisende marktstadje Melle, met zijn romaanse architectuur en bars en cafés. Met zijn zichtbare balken, betegelde en houten vloeren, is La Bohème een traditioneel Frans landhuis, Het heeft ramen en deuren met rolluiken.. Het huis ligt helemaal op de begane grond. Het heeft een grote open keuken / eetkamer en een woonkamer met twee banken en een houtkachel voor de koudere maanden.
Er is een flatscreentelevisie met Engelse en Franse zenders en een dvd-speler, en een selectie boeken en dvd's. De keuken is volledig uitgerust met een magnetron, een fornuis en een koelkast. De slaapkamer heeft een ijzeren tweepersoonsbed en een kledingkast, nachtkastjes en bedlampjes, en openslaande deuren naar de patio. De slaapkamer met twee eenpersoonsbedden biedt plaats aan twee eenpersoonsbedden, een kledingkast en een commode Beide kamers hebben houten vloeren en lambrisering. De gite heeft een ruime familie-doucheruimte met grote douchecabine, wastafel en toilet. Een wasmachine, die wordt gedeeld door beide gites, bevindt zich in een aparte wasruimte. Je vakantiehuis is ideaal gelegen tussen de prachtige kuststad La Rochelle en nabijgelegen badplaatsen met hun lange zandstranden en wandelingen langs de kust, en Poitiers, de thuisbasis van de Futuroscope, het op een na grootste themapark van Europa. La Bohème is volledig zelfstandig, met een eigen barbecue / eetgedeelte en overdekte parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging le tilleul gites - la boheme

De ligging van "le tilleul gites - la boheme" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.