Le Tilleul Gites - Les Hirondelles

9
4
Gites.nl logo

Les Hirondelles ligt op het mooie gite-complex van Le Tilleul. Les Hirondelles is een omgebouwde schuur, oorspronkelijk gebouwd in de jaren 1800, en zorgvuldig gerestaureerd tot een moderne, gastvrije gîte, met behoud van veel van zijn originele kenmerken. Als je hier verblijft, ervaar je de rust en kalmte van het platteland, maar je bent toch op niet meer dan een paar minuten rijden naar het lokale bruisende marktstadje Melle, met zijn romaanse architectuur, bars en cafés. Les Hirondelles heeft op de begane grond een ruime open leefruimte, met een volledig uitgeruste keuken met fornuis, magnetron en vaatwasser. Er is voldoende zitgelegenheid om te dineren met een grote grenen tafel en een bank in de keuken-eetkamer. De woonkamer heeft een 32" flatscreen tv met Franse en Britse zenders, met dvd-speler, een comfortabele bank en twee fauteuils.. Er is ook een houtkachel voor de koudere maanden Boven zijn er twee en-suite slaapkamers - een tweepersoonsslaapkamer met een ijzeren bed, kledingkast, nachtkastjes, lampen en een ladekast, die leidt naar de en-suite badkamer met massagedouche, wastafel en toilet. De andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden, een ladenkast, een nachtkastje, en een gordijnbare hangruimte. De en-suite badkamer heeft een bad met douche, wastafel en toilet.
Een wasmachine, gedeeld met de andere gite, is gelegen in een aparte wasruimte. Je zit hier ideaal tussen de prachtige kuststad La Rochelle en de nabijgelegen badplaatsen met hun lange zandstranden waar je wandelingen langs de kust kunt maken, en Poitiers, de thuisbasis van de Futuroscope, het op een na grootste themapark van Europa.
Les Hirondelles is volledig vrijstaand, met een eigen tuin en overdekte parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging le tilleul gites - les hirondelles

De ligging van "le tilleul gites - les hirondelles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.