La Maison Lierre Gite

6
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Maison Lierre is gebouwd in een zorgvuldig gerestaureerd 220 jaar oud boerengebouw.
Bij de verbouwing zijn de originele details en de sfeer zo veel mogelijk bewaard gebleven en we hebben de originele materialen zoveel mogelijk hergebruikt met behulp van lokale ambachtslieden.
In de woonkamer en de eerste slaapkamer vind je nog de originele vloertegels en in de tweede slaapkamer zijn de originele houten balken zichtbaar, en er staat een oude wijnpers.
Je bereikt dit vakantiehuis via een toegangsweg. De voordeur leidt naar de woonkamer met volledig ingerichte keuken, met alle moderne voorzieningen en een ruime eettafel.
In de woonkamer staat een comfortabele hoekbank waar je heerlijk naar de 32 inch tv kunt kijken met Engelse zenders en ingebouwde dvd-speler, een selectie Franse zenders, een aparte radio-cd-speler, en er zijn ook usb-oplaadpunten.
De eerste tweepersoonsslaapkamer is heerlijk licht en heeft een eigen deur naar de voorkant van het huis.
De tweede tweepersoonsslaapkamer heeft nog zijn prachtige houten balken en muren in natuursteen. Deze kamer werd oorspronkelijk gebruikt als wijnmakerij en de originele wijnpers en tank zijn liefdevol gerestaureerd en nog aanwezig. Ook deze kamer heeft een eigen uitgang naar de voorkant van het huis.
De beide slaapkamers zijn ruim en hebben een extra eenpersoonsbed, waardoor er in iedere slaapkamer 3 personen kunnen slapen.
Een volledig gerenoveerde badkamer met toilet en douche met een heerlijke inloopdouche biedt alles wat je nodig hebt.
In de gite vind je ook een kleine sportruimte, met een crosstrainer, een gewichtenbankje en een multigym, bereikbaar vanuit de hal.
Alle kamers hebben een eigen thermostatische verwarming voor in de koelere seizoenen.

Boekingsinformatie

Ligging la maison lierre gite

De ligging van "la maison lierre gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.