The Farmhouse at Les Portes Vertes

9
9
Gites.nl logo

The Farmhouse is een van de twee prachtig gerestaureerde 18e-eeuwse stenen boerderijen en bijgebouwen met een ommuurde privétuin, een verwarmd zoutwaterzwembad (11m x 5m) en voldoende beveiligde parkeergelegenheid op het terrein.
De eigenaren David & Josee heten u van harte welkom in Les Portes Vertes, in het prachtige landschap van de regio Poitou-Charentes in Nouvelle Aquitaine.
Het huis staat ongeveer halverwege tussen de Loire-vallei en de Cognac-regio, in een schilderachtige, rustige en veilige omgeving, op slechts 8 minuten van een stad met voorzieningen voor al uw dagelijkse behoeften.
Je bent hier veilig en zeker in een post-Covid "nieuwe normale" wereld; Les Portes Vertes is volledig op zichzelf staand, dus u heeft controle over uw niveau van extern contact terwijl wij uw veiligheid serieus nemen en grondig schoonmaken tussen boekingen door.
De Farmhouse was het hoofdgebouw van de oude boerderij en is de grootste van onze twee gites in Les Portes Vertes. (zie The Stables voor onze gîte met 2 slaapkamers voor 4/5 of u kunt beide gites als een enkele eenheid boeken voor maximaal 14 personen. zoals vermeld onder Les Portes Vertes).
De grote, charmante boerderij is de afgelopen jaren zorgvuldig en zorgvuldig gerestaureerd zonder iets van zijn karakter te verliezen; de ruime accommodatie is geschikt voor 8 personen met de mogelijkheid om indien nodig een eenpersoonsbed toe te voegen. De boerderij is volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft. Het heeft een grote moderne landelijke keuken, een aparte eetkamer, woonkamer en 4 slaapkamers (drie met tweepersoonsbedden, de vierde met twee eenpersoonsbedden) en drie badkamers / doucheruimtes. (een aangrenzend, een 'jack and jill' en een vrijstaand op de begane grond) waardoor deze ideaal is voor de oudere gast.
Op de begane grond is een zeer grote keuken met aparte eetkamer, grote woonkamer, slaapkamer, doucheruimte en een gewelfde zithoek (bekend als de Muziekkamer). De stenen muren zorgen ervoor dat de woning in de zomermaanden een verkoelende ontsnapping biedt aan de hitte.
De keuken is voorzien van handgemaakte massief houten kasten en is goed uitgerust met een vaatwasser, gasoven met elektrische grill, magnetron, twee lage koelkast / diepvriezers en een Krups-koffiemachine (we leveren enkele capsules). Een wasmachine bevindt zich ook in de bijkeuken tussen de muziekkamer en de woonkamer.
Een eetkamer leidt naar de keuken en heeft een grote stenen open haard met een vrijstaand houtvuur - een mand met houtblokken is inbegrepen.
De woonkamer is voorzien van Freesat-tv, dvd-speler en een selectie dvd's en een ontspannende L-vormige 5 en aparte 2-zitsbanken en een Bluetooth iPod-dock in de gewelfde zithoek.
WiFi is inbegrepen.
De slaapkamer op de begane grond heeft twee eenpersoonsbedden en is gelegen naast de woonkamer en heeft toegang tot de doucheruimte beneden met wastafel en toilet.
Zowel de keuken als de lounge deuren openen naar uw eigen tuin die naar het zwembad leidt waar u uw eigen gasbarbecue en eethoek vindt, het verwarmde in de grond gelegen zwembad en een serre met uitzicht langs het huis van de eigenaren de velden daarachter.
Eerste verdieping
Een handgebouwde massief houten trap leidt vanuit de muziekkamer naar de 3 tweepersoonsslaapkamers op de eerste verdieping.
De master bedroom heeft een kingsize-bed, inloopkast en Jack en Jill badkamer; grote balken en stenen muren en een heerlijk groot raam met uitzicht over de velden.
Er zijn nog 2 tweepersoonsslaapkamers, een aangrenzend aan de master met de Jack en Jill-badkamer en de andere met een eigen doucheruimte.
Alle slaapkamers kijken uit over het terrein.
Alle kamers hebben stenen muren en balken die zorgen voor landelijke charme en een historisch karakter, terwijl de inrichting en faciliteiten een moderne (inclusief Wi-Fi) comfortabele 'thuis ver van huis'-ervaring bieden, wat de ideale setting biedt voor een ontspannen vakantie.
Het verwarmde zoutwaterzwembad - gedeeld met de bewoners van onze andere gite The Stables - heeft een ondiep gedeelte, springkussens en een zonneterras met ligstoelen om van de zon te genieten.
De oude broodoven biedt een welkome schaduwrijke plek om te socializen, buiten te dineren of gewoon om te ontspannen uit de zon. Het is uitgerust met veel zitplaatsen en alle buitenspellen zijn daar ook te vinden - badminton, jeu de boules, croquet etc.

Boekingsinformatie

Ligging the farmhouse at les portes vertes

De ligging van "the farmhouse at les portes vertes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.