The Stables at Les Portes Vertes

5
Gites.nl logo

Een van de twee prachtig gerestaureerde 18e-eeuwse stenen boerderijen en bijgebouwen met een ommuurde privétuin, een verwarmd zoutwaterzwembad (11m x 5m) en beveiligde parkeergelegenheid op het terrein.
De eigenaren David & Josee heten u van harte welkom in Les Portes Vertes, in het prachtige landschap van de regio Poitou-Charentes in Nouvelle Aquitaine.
Het huis is gelegen halverwege tussen de Loire-vallei en de Cognac-regio, in een schilderachtige, rustige en veilige omgeving, op slechts 8 minuten van een stad, waar u voorzieningen vindt voor al uw dagelijkse behoeften.
In een post-Covid "nieuwe normale" wereld zit u hier veilig en vertrouwd; Les Portes Vertes is volledig op zichzelf staand, dus u heeft controle over uw niveau van extern contact terwijl wij uw veiligheid serieus nemen en tussen de boekingen door grondig reinigen.
The Stables is de kleinste van onze twee gites, en zoals de naam al aangeeft, was dit oorspronkelijk de boerderijstal. Het heeft een moderne make-over gekregen die het oude en het nieuwe subtiel combineert en is geschikt voor 4 personen met de mogelijkheid om indien nodig nog een eenpersoonsbed toe te voegen.
Op de begane grond bevinden zich de open keuken en woonkamer met twee dubbele buitendeuren; waarvan er één uitkomt op het privéterras. Het terras is uitgerust met een gasbarbecue en terrastafel en stoelen en biedt een rustgevend uitzicht op het platteland. Een kleine gang leidt vanuit de keuken / woonkamer naar de doucheruimte (inclusief wastafel en toilet) en de slaapkamer beneden met 2 (mogelijk 3) eenpersoonsbedden. Ze hebben allemaal keramische tegelvloeren - koel onder de voeten op hete zomerdagen.
De woonkamer is voorzien van Freesat-tv, dvd-speler, een selectie dvd's en een Bluetooth iPod-dock en ontspannende 3- en 2-zitsbanken. Er is ook een houtkachel en een mand met houtblokken is inbegrepen voor uw gebruik. De kwaliteitskeuken is in het voorjaar van 2017 geïnstalleerd en is voorzien van inbouwapparatuur, oven, keramische kookplaat en magnetron. Ook zijn er een wasmachine, vaatwasser en koelkast met vriezer en een Krups-koffiezetapparaat (we leveren enkele capsules).
Een trap in de keuken / woonkamer leidt naar de hoofdslaapkamer met een smeedijzeren super-kingsize bed, een inloopkast, balkenplafond en dakraam.
Alle kamers hebben muren met zichtbare stenen en balken die landelijke charme en een historisch karakter geven, terwijl de inrichting en faciliteiten een moderne (inclusief Wi-Fi) 'thuis ver van huis' ervaring bieden; de ideale setting voor een ontspannende vakantie.

Boekingsinformatie

Ligging the stables at les portes vertes

De ligging van "the stables at les portes vertes" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.