La Grange de Villaret

5
Gites.nl logo

Vakantiewoning La Grange de Villaret is gelegen in het hartje van de Poitou-Charentes, in een rustig gehucht in het zuiden van Deux-Sèvres, ver weg van alle drukte en de dagelijkse sleur. Een stukje natuur dat leeft op het ritme van de seizoenen en waar je 's nachts nog duizenden sterren kan tellen. Een ideale omgeving voor het maken van lange wandelingen, een fietstochtje naar bv. de boulangerie voor een baguette en een croissantje. De supermarkten, bakkers, restaurants, dokters, apotheker, frituur, pizzeria, … alle nutsvoorzieningen zijn nog op geen 2 km te vinden. En natuurlijk is er nog veel meer te ontdekken hier in de omgeving ... een mand vol met flyers staat op jullie te wachten.
De voormalige oude kalkstenen schuur werd gerenoveerd tot een karaktervolle, comfortabele, romantische, knusse en ruime alleenstaande vakantiewoning voor max. 5 personen en 2 baby's/dreumesen/peuters.
De authentieke muren en balken komen prachtig tot uiting in de hele woning.
Op de begane grond bevindt zich de open, uitgeruste keuken met gasfornuis, oven en micro-golfoven, koffiezet & Nespresso, vaatwasser en ruime ijskast met diepvriezer. Er is een gezellige eet- en leefruimte met flatscreen-tv (o.a voor Netflix, …), radio-cd speler met bluetooth en een houtkachel voor sfeervolle warme momenten tijdens de langere winteravonden.
De wasmachine, strijkplank met strijkijzer en plooibaar wasrekje binnen (en buiten een droogmolen) kan je vinden in de bergruimte naast de badkamer met wastafel, bad/douche en toilet. Ook is er beneden een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en een ledikantje. Een kinderstoel, baby-/dreumes-/peuterspeelgoed en gezelschapsspelletjes zijn aanwezig en een mooi reisbedje kan er geplaatst worden op aanvraag.
Ga je de trap op dan kom je terecht in een zeer ruime mezzanine waar je twee 1-persoonsbedden vindt. Ga je nog eens 5 treden hoger dan kom je in de 2de mezzanine met één 1-persoonsbed. Beide geven een prachtig en rustgevend uitzicht over de omheinde tuin en het sfeervolle akkerveld.
In de naar het zuiden gekeerde tuin, voorzien van tuinmeubelen, kan je in de lente, zomer en herfst gezellig tafelen en relaxen. Je vindt hier een tafel met 6 stoelen onder een overdekt terras, 2 parasols en 4 zonnestoelen. Er is een barbecue aanwezig en vanaf lente 2021 zullen jullie ook elk seizoen kunnen relaxen in onze SPA Nordique (opwarmen met hout - 8 à 10 personen - lekker veel plaats). .
Het is een niet-rokerswoning en huisdieren (kleine huisdieren bespreekbaar) zijn niet toegelaten. Onze dochter van 18 jaar of ikzelf kunnen op uw kinderen passen ... extra service met plezier aangeboden!
Bij toekomst staat er een vakantiepakketje op jullie te wachten zodat jullie vanaf dag 1 van jullie vakantie kunnen genieten.
Wijzelf wonen hier ook in de streek, zijn steeds bereikbaar en helpen jullie graag verder bij eventuele vragen.

Fijne vakantie en van harte welkom!!
Ansje & Stefan.

Boekingsinformatie

Ligging la grange de villaret

De ligging van "la grange de villaret" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.