Villa Saint Martin

8
Gites.nl logo

Nieuwe moderne villa van 120 vierkante meter in een rustig vakantiedorp - Les Forges. De accommodatie heeft een grote tuin, een ruim terras en een eethoek buiten. De villa heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en is geschikt voor maximaal 8 personen. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig voor alle gasten en inbegrepen ion de prijs. Er is gratis wi-fi in de hele villa. Parkeerplaatsen voor 3 auto's en een oplaadpunt voor elektrische auto's zijn beschikbaar aan de voorkant van het huis.
Er is een verwarmd zwembad op 50 meter afstand waar alle gasten gebruik van kunnen maken. Dit zwembad wordt gedeeld met andere mensen.
De keuken heeft een grote houten tafel met 10 stoelen. De terrastafel naast de barbecue heeft 8 stoelen.
De keuken is uitgerust met een afwasmachine, koelkast, vriezer, magnetron, oven, filer koffie apparaat, toaster en een waterkoker. Er is ruim voldoende kookgerei, pannen, potten, borden, glazen om uitgebreid te kunnen koken voor groepen.
De woonkamer heeft grote ramen met uitzicht op de tuin, een hoog plafond met houten balken en een royale ruimte om comfortabel een grote groep onder te brengen. Alle ramen hebben houten luiken aan de buitenkant en gordijnen aan de binnenkant. Er is een driepersoonsbank, een fauteuil en een salontafel. Houd er rekening mee dat er geen tv in de villa is. Er is echter wi-fi in alle ruimtes.
Er zijn 4 slaapmakers met elke 2 eenpersoonsbedden. De bedden zijn heel erg comfortabel.
Er zijn 2 luxe badkamers met een bad, douche, wasbak en toilet. Daarnaast is nog een apart toilet op de gang.

Boekingsinformatie

Ligging villa saint martin

De ligging van "villa saint martin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.