La Mirabelle

9.3
12
Gites.nl logo

De Gîte van La Mirabelle is authentieke Franse bouw en biedt plaats aan een gezelschap van 12 personen.
De ruime keuken is van alle gemakken voorzien en in het midden staat een eettafel waar iedereen gezellig met een glaasje wijn van elkaar kan genieten. De knusse zithoek in de huiskamer biedt ruimte en comfort.
Met z'n allen op vakantie en toch ook een beetje privacy. Dat kan, want er zijn 2 'vleugels' met ieder 1 badkamer met douche, 1 tweepersoonskamer en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Er is 1 kinderbedje beschikbaar die in een van de kamers bijgezet kan worden.
Tevens vind u er boeken, dvdÂ's en familiespellen. Speelgoed voor zowel binnen als buiten is ook aanwezig. Kinderen kunnen lekker spelen op het gras, op de schommels of in het zwembad en alles in de privacy van de volledig afgesloten tuin. Een deel van de schuur is geschikt gemaakt voor speelruimte met een tafeltennis, snooker/pooltafel en een dartbord. Tennis en badminton rackets en diverse ballen zijn er ook te vinden.
Na een actieve dag is het prima ontspannen bij of in het zwembad of heerlijk zitten onder de beschutting van onze grote Lindeboom.
Buiten zijn verschillende terrassen met tuinsets en de vaste bbq is een garantie voor een gezellige avond.
Het zwembad is omheind daardoor veilig voor kleine kinderen. Voor de kleintjes is er een opblaaskinderbadje.

Boekingsinformatie

Ligging la mirabelle

De ligging van "la mirabelle" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.