Villa Le Bois Senis

5
Gites.nl logo

Domaine les Forges / Le Bois Senis is een luxe en comfortabel villapark met ongeveer 90 villa's in de zonnige Poitou-Charentes met veel faciliteiten voor (jonge) gezinnen en senioren. En dat op slechts 777 km en nog geen 8 uur rijden (vanaf Breda).
Het park wordt perfect onderhouden en straalt luxe, rust en veiligheid uit. Op het park is een groot zwembad aanwezig en een peuter zwembad. Er is ook een speeltuintje en er zijn twee jeu-de-boules banen.
Onze perfect onderhouden bungalow nummer 34 staat op het mooiste deel van het park. De villa van 80 m2 heeft een mooie en omheinde tuin met privacy waar je vanaf het terras van circa 90 m2 (waarvan overdekt circa 60 m2) van de barbecue kunt genieten en je veel bloeiende planten en heesters ziet. Er staan stoelen rond de tafel en er zijn ligstoelen, alles van hardhout. Er is een tuin voor in de zon en een tuin met picknicktafel voor de nodige schaduw in de zomer. Het park is autoluw, dus veilig om te spelen.
Via de entree met kapstok en schoenrek komt u ons huis binnen.
De ruime en sfeervolle woonkamer heeft openslaande terrasdeuren aan twee zijden waar je direct uitkomt op het terras. De woonkamer heeft een open haard en heel de villa heeft draaikiep-ramen met hor gaas. In de woonkamer staat ook nog een (bed)bank voor 2 kinderen waarop het ook goed zitten is en bank voor 3 personen. Op de televisietafel staat een tv met Canal Digital (met dus ook Nederlandse zenders) en een DVD.
De open keuken is luxe en er is een vaatwasser, grote koelkast met vriezer, wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, etc. Daar staat ook de eettafel met stoelen.
De twee slaapkamers hebben elk een badkamer. De grootste badkamer heeft een toilet, wastafel en bad met douche, de kleinere badkamer heeft een toilet, wastafel en douche.
In de meterkast staat de stofzuiger, de strijkplank en het strijkijzer. In een separate ruimte staat de wasmachine.
Op het park is wifi aanwezig.
De streek voldoet geheel aan het ideaalbeeld van Frankrijk: aangenaam weer, pittoreske dorpjes, gezellige terrasjes, een ontspannen sfeer en niet te vergeten een uitstekende en zeer betaalbare regionale keuken.
Het park is rustig gelegen, op 1 km van een biologische winkel (voor de dagelijkse boodschappen) en op circa 4 km van de grotere winkels en restaurants. In de omgeving liggen veel kasteeltjes en typische plattelandsdorpen met plaatselijke markten en festivals. Het is er prachtig fietsen en wandelen.
Bij Poitiers (de oudste universiteitsstad van Frankrijk met een erg mooi centrum) kun je naar het attractiepark Futuroscope. Het ligt op ca. 30 minuten rijden. De brede zandstranden van La Rochelle en het eiland 'Ile de Re' en het prachtige moerasgebied 'Marais Poitevin' bereik je na ongeveer een uur rijden. Er is veel te doen in de omgeving. Er is op circa 1 km een prachtig groot golfterrein waar je per dag voor een klein bedrag een green fee kunt kopen. Op circa 1 km afstand is een fietsverhuur met goedkope tarieven.
In het 'gastenboek' dat u in ons huis aantreft, hebben wij voor u een aantal zaken beschreven waar onder waar de verschillende winkels, de restaurants, de bezienswaardigheden, fietsverhuur en de medische voorzieningen zijn. Ook hoe de verschillende apparaten in huis werken zoals de wasmachine, vaatwasser, etc.
U kunt ook eenzelfde soort villa huren bij commerciƫle aanbieders. Voor onze villa betaalt u minder en heeft u wel een perfect onderhouden bungalow en een mooie tuin op het mooiste deel van het park!
Huisdieren kunnen helaas niet mee op vakantie in onze villa.
Het is een zeer veilig park met aangename bewoners en gasten. Daarnaast zorgt de parkmanager goed voor het onderhoud.

Boekingsinformatie

Ligging villa le bois senis

De ligging van "villa le bois senis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.