La Belle Echappee

10
16
Gites.nl logo

Vakantiehuis La Belle Echappee in Frankrijk heeft een prachtige, zeer ruime woonruimte met een prachtige lounge / eetkamer van 52 vierkante meter met comfortabele banken en stoelen met een traditionele stenen open haard. Er is veel ruimte voor iedereen om te ontspannen, lezen, spelletjes spelen, een film kijken of gewoon relaxen. Flatscreen HD-tv met Engelse satelliet met alle tv-kanalen. Aparte ruimte met eettafel en stoelen. Een typische landelijke keuken in Franse stijl op de eerste verdieping is volledig uitgerust met oven, kookplaat, koelkast / vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat etc. De keuken leidt naar een klein balkon met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Alle slaapkamers zijn luxueus ingericht en goed uitgerust met haardrogers en handdoeken. Twee van de slaapkamers zijn op de begane grond en drie op de eerste verdieping. De woning heeft 2 volledig ingerichte badkamers met bad en douche en een en-suite badkamer met douche in slaapkamer 1. Er zijn ook nog 2 WC's in de woning.
Het huis is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, want er zijn traphekjes, een vast kinderbed en twee vouwbedjes, een kinderstoel, babybadje, aankleedkussen, potje, flessensterilisator.

Boekingsinformatie

Ligging la belle echappee

De ligging van "la belle echappee" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.