La Grange - Logis de Lussais

8
Gites.nl logo

Dit charmante 19e eeuwse vakantiehuis werd oorspronkelijk gebouwd als herenhuis en wijngaard, en werd later een werkende boerderij, voordat het sympathiek werd gerestaureerd. U nadert het huis door grote toegangspoorten, en het ligt aan het einde van een eigen oprijlaan die omzoomd is met 100-jarige kastanjes, met voldoende schaduwrijke parkeergelegenheid. De hoofdboerderij en La Grange kijken uit op de mooie cirkelvormige binnenplaats met het centrum de fonteinen. La Grange biedt op de begane grond een goed uitgeruste keuken met open plan met boven de mezzanine (vide), eethoek, oven en gaskookplaat, wasmachine, vaatwasser, koelkast met vriesvak en magnetron. Verdere twee slaapkamers wachten op u elk met dubbele bedden - een grote familie badkamer met douche. Op de eerste verdieping van de mezzanine, een comfortabel ingerichte woonkamer ook met, satelliet-tv met Franse en Engelse zenders.
Verderop vindt u een grote familiekamer met een tweepersoonsslaapkamer, een eenpersoonskamer en een stapelbed. Deze slaapkamer is ideaal voor een gezin met jonge kinderen, met een complete badkamer en een apart toilet. Buiten vindt u een omheinde zonnige tuin met een zithoek aan de achterkant en een barbecue en een eethoek aan de voorkant

Boekingsinformatie

Ligging la grange - logis de lussais

De ligging van "la grange - logis de lussais" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.