La Remise - Logis de Lussais

9
4
Gites.nl logo

Dit charmante gebouw uit de 19e eeuw is oorspronkelijk gebouwd als een deftige residentie en wijngaard, werd later een boerderij, voordat het op sympathieke wijze werd gerestaureerd. Je komt binnen door de grote toegangshekken aan het eind van een eigen oprijlaan met eeuwenoude kastanjebomen, die veel schaduwrijke parkeerplaats bieden. Het hoofdgebouw en de Conciergerie hebben uitzicht over de mooie ronde binnenplaats met de fonteinen in het midden.
Vakantiehuis La Remise biedt op de begane grond een open keuken met een goed-ingerichte keuken, eethoek, oven en gaskooktoestel, vaatwasser, koel-vriescombinatie en magnetron. De comfortabele zitkamer is voorzien van satelliet-tv, met Franse en Engelse zenders. Boven vind je twee slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Ook is er een ruime badkamer. La Remise heeft een eigen tuin aan de achterkant van het huis, met een barbecue. Aan de voorkant heb je een zonnig terras met uitzicht op de ronde binnenplaats.

Boekingsinformatie

Ligging la remise - logis de lussais

De ligging van "la remise - logis de lussais" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.