Appartement Chateau Sourliavoux

4
Gites.nl logo

De 2e verdieping van het chateau Sourliavoux wordt verhuurd als appartement.
Het appartement op de 2de etage bestaat uit een zeer ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een badkamer, een dressing, een separaat toilet en een volledig ingerichte keuken. De keuken is onlangs gerealiseerd en aan de 2de badkamer wordt momenteel gewerkt. U heeft de gehele 2de etage van het chateau tot uw beschikking (ook als u met 1 of 2 personen komt) en dat geld ook voor alle terrassen rondom het chateau en het park. Vanuit het appartement heeft u een geweldig uitzicht over het park van het chateau en het voorliggende, heuvelende landschap met meanderende beek.
Buiten de huurperiodes vinden er bouwwerkzaamheden plaats aan de 2de badkamer. U zult er geen hinder van ondervinden.
U beschikt over een volledig ingerichte keuken maar Indien u het wenst , wordt er voor u een ontbijt klaar gemaakt in de eetkamer van het chateau (tegen kleine meerprijs, af te spreken tijdens uw verblijf).
De 2e etage is geschikt voor maximaal 4 personen (2 slaapkamers). Komt u met 1 of 2 personen (1 slaapkamer) dan geldt een lager tarief (zie tarieven).
De prijzen zijn exclusief ontbijt in de eetkamer van het chateau.
U kunt er ook voor kiezen om uw eigen ontbijt te bereiden in uw appartement op de 2e verdieping, u beschikt over een volledig ingerichte keuken.

Boekingsinformatie

Ligging appartement chateau sourliavoux

De ligging van "appartement chateau sourliavoux" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.