Beau Oscar

9.5
5
Gites.nl logo

Het huis staat vrijstaand op een deels omheind terrein van ca 1 ha. Glooiende weilanden, natuurstenen muurtjes, oude eiken en stukjes bos vormen de directe omgeving. Een paar huizen en boerderijen liggen op loopafstand. De omgeving is rustig, heuvelachtig en bosrijk. De natuur is prachtig. De tijd is hier stil blijven staan.
De inrichting is vriendelijk en warm. De oude sfeer is in tact gelaten, dan wel waar mogelijk hersteld.
Het huis heeft 2 woonkamers, een aan de straatzijde (een half verhard landweggetje) en een aan de tuinzijde. Aan beide zijden kun je heerlijk zitten en van de rust en het landschap genieten. Aan de straatzijde staat een bank met tafeltje, aan de tuinzijde is een terras met tafel, stoelen en parasol. Barbecue aanwezig.
De keuken bevindt zich tussen de beide woonkamers. De keuken is eenvoudig en je vindt hier alles om lekker te koken. Gekookt wordt op gas (oven en magnetron aanwezig). Van achter het gasfornuis kijk je over de velden en bossen.
Op de begane grond is 1 twee-persoonsslaapkamer met wastafel en ligbad.
Op de verdieping (de oude hooizolder) 1 slaapkamer (een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed) met wastafel en douche.
Wasmachine aanwezig in de berging (annex de woonkamer).
Huisdieren max. 2 toegestaan. Het terrein is deels omheind.

Boekingsinformatie

Ligging beau oscar

De ligging van "beau oscar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.