Le Monticule - gîte le Coquelicot

9.4
4
Gites.nl logo

De Gîte is een vrijstaand authentiek stenen huisje met privé terras. Vanaf het terras is er een vrij en ongestoord zicht op het heuvellandschap van de Creuse. Je kunt er heerlijk staren naar de zonsondergangen en wolkenluchten. De hemel aan je voeten.
Op de begane grond treft u een volledig ingerichte keuken met eethoek. Er is een koelkast met vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat, elektrische oven en een 4-pits gasstel. Hier is ook de ruime en knusse woonkamer met openslaande deuren naar het terras. In de gezellige woonkamer kan de comfortabele zitbank eenvoudig worden omgebouwd tot een 2 persoonsbed (1.45 bij 2.00 meter).
Via een trap bereikt u de bovenverdieping met een ruime slaapkamer. Uitrusten verzekerd in een heerlijk grote boxspring van 1.80 bij 2.00 meter. Vanuit de slaapkamer komt u in de badkamer met wastafel, toilet, electrische handdoekendroger en comfortabele ruime inloopdouche.

Boekingsinformatie

Ligging le monticule - gîte le coquelicot

De ligging van "le monticule - gîte le coquelicot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.