Les Moulins le Manoir

9
12
Gites.nl logo

Les moulins le manoir is gelegen in de Limousin aan de rand van de Creuse en de Haute-Vienne, in het zuidwesten van Frankrijk, in de buurt van het dorp Saint-Moreil. Een mooi huis met authentieke Franse sfeer in een betoverende 4 hectare eigen grond setting met een eigen meer (vissen, 51 karper 9 toegevoegd 2020) en een zwembad (zonne-energie verwarmd).
Natuur, rust, ruimte, privacy en comfort. Het herenhuis is geschikt voor maximaal 12 personen.
Vanuit Parijs de afstand is bijna 400 km. Er is een goede luchtverbindingen naar Limoges, Bordeaux en Bergerac. Er is ook een uitstekende Parijs treinverbinding in Limoges. Limoges luchthaven ligt op ongeveer 40 km van Saint Moreil, waar de A20 passeert.
Vanaf het centraal / ingang hal komt u in de eetkamer met een gezellige zithoek aan de rechterkant, smart tv en een grote originele open haard met houtkachel. De TV heeft alle kanalen Nederlandse, Britse, Franse, Duitse, enz. en tal van sport- en filmkanalen. Ook veel radiostations zijn beschikbaar via radio en televisie. Aan de andere kant van de entree / hal is de keuken met een grote ronde tafel, ingebouwde kasten en oude uitzicht op het meer. Achter de eetkamer is een grote open keuken met alle benodigde apparatuur. Er is een aparte bijkeuken met wasmachine en droger voor de kwaliteit van het hotel en een grote koelkast en een extra vriezer. Het huis heeft zes slaapkamers en 12 bedden. Elk van de drie verdieping heeft een badkamer met bad of douche en toilet (1x bidet). Daarnaast is er op de eerste verdieping is er een douche en toilet gescheiden.

Boekingsinformatie

Ligging les moulins le manoir

De ligging van "les moulins le manoir" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.