Gîte de "La-Konnet" Limousin

2
Gites.nl logo

Vakantie vieren in Frankrijk is al vele jaren het meest gewilde land. Niet allen voor de vakantiegangers die de Middellandse zee opzoeken maar steeds meer mensen die de rust, de ruimte en de natuur opzoeken in het midden van Frankrijk.
“Gites de La-Konnet” en “Vakantiehuis “La-Konnet” bieden dan ook juist deze ingrediënten voor de vakantie die u verdient. De Rust en stilte, de weidse Ruimte en de ongerepte natuur in de Creuse zijn hier nog heel gewoon. Departement de Creuse staat bekend om de schoonste lucht van Europa.
Het vakantiehuis, (ook te vinden op deze website, zoek onder maximaal 6 personen) bieden ieder plaats aan 2 personen en het vakantiehuis bied plaats aan 6 personen.
De Gîtes zijn voor twee personen. Vanaf uw ruime privé terras komt u via een glazen schuifpui, in de woonkamer met open keuken. In de woonkamer vind u een comfortabele bank en 2 fijne stoelen. Ook In de woonkamer is een televisie met ca. 70 (o.a. Nederlandse) zenders.
Direct bij de open keuken staat de eettafel met stoelen. De keuken zelf is geheel compleet uitgerust met o.a. koelkast, magnetron/grill, koffiezetapparaat, afwasmachine en alle benodigdheden voor eten en drinken.
Vanuit de keuken komt u in de slaapkamer met 2 1-persoonsbedden voldoende kastruimte en nachtkastjes.
Vanuit de slaapkamer heeft u ook de toegang naar de privé badkemer met douche, toilet en wastafel met bergruimte.
In de grote tuin (8.500 M2) staat het zwembad, de sauna (5 persoons) in een apart huisje met daarnaast de 6-persoons Yacuzzi.

Boekingsinformatie

Ligging gîte de "la-konnet" limousin

De ligging van "gîte de "la-konnet" limousin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.