Gîte de "La-Konnet" Creuse

2
Gites.nl logo

Vakantie vieren in Frankrijk is al vele jaren het meest gewilde land. Niet allen voor de vakantiegangers die de Middellandse zee opzoeken maar steeds meer mensen die de rust, de ruimte en de natuur opzoeken in het midden van Frankrijk.
“Gites de La-Konnet” en “Vakantiehuis “La-Konnet” bieden dan ook juist deze ingrediënten voor de vakantie die u verdient. De Rust en stilte, de weidse Ruimte en de ongerepte Natuur zijn hier nog heel gewoon. Departement de Creuse staat bekend om de schoonste lucht van Europa.
De beide Gîtes (ook te vinden op deze website, zoek onder 2 personen) bieden ieder plaats aan 2 personen en het vakantiehuis bied plaats aan 6 personen.
Het vakantiehuis heeft drie ruime slaapkamers met voldoende kastruimte voor uw kleding met een comfortabel zitje een privé badkamer met douche, toilet en wastafel met bergruimte.
Het vakantiehuis heeft een grote keuken met alle benodigde apparatuur en benodigdheden en tafels en stoelen om eventueel binnen te eten.
Een groot, over de gehele achterzijde van het vakantiehuis, balkon met tafels en stoelen om daar te eten of zomaar lekker buiten te zitten, bereikbaar vanuit de ruime woonkamer waar ook een televisie staat met ca. 70 (o.a. Nederlandse) zenders.
In de grote tuin (8.500 M2) staat het zwembad, de sauna (5-persoons0 in een apart huisje met daarnaast de 6-persoons Yacuzzi.

Boekingsinformatie

Ligging gîte de "la-konnet" creuse

De ligging van "gîte de "la-konnet" creuse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.