Moulin des Forges- The Lodge

8
6
Gites.nl logo

De Lodge- At Moulin des Forges is een prachtig huis met eigen kookgelegenheid, onlangs gerenoveerd in overeenstemming met het gebouw. Het is een ruime woning met 3 slaapkamers met alle moderne gemakken die nodig zijn voor een heerlijke ontspannen vakantie.
Moulin des Forges Gites, Camping & Glamping ligt op 4 hectare aan rustige bossen, meren en beekjes op het prachtige platteland van Creuse. Het is een idyllische plek om te ontspannen, tot rust te komen en een geweldige locatie te zijn om op weg te gaan en alles te verkennen wat de Creuse te bieden heeft. We verwelkomen onze gasten om te profiteren van het prachtige landschap en rond de molenvijvers te lopen, bij de waterval te zitten, te ontspannen in de rustige en natuurlijke omgeving. Moulin des Forges heeft ook een verwarmd zwembad en een volledig uitgeruste speelkamer, met een snookertafel, dartbord, spelcomputer, boeken en dvd's.
Al onze gites zijn onlangs gerenoveerd en voorzien van het volgende:
Eigen ingang
Keuken met kookgerei, servies, oven, kookplaat & magnetron
Koelkast en vriezer
Vaatwasser
Strijkfaciliteiten
Houtkachel
Elektrische verwarming
TV, DVD & spelcomputer
Haardroger
Bluetooth-luidspreker
Beddengoed en handdoeken (handdoeken zijn niet aanwezig voor gebruik bij het zwembad)
Extra kussens en dekens op aanvraag
Zitplaatsen buiten en BBQ
Reiswieg beschikbaar (aanvraag op het moment van reserveren)
Kinderstoel (aanvraag op het moment van reserveren)
Gedeelde wasmachinefaciliteiten (tegen betaling)

Boekingsinformatie

Ligging moulin des forges- the lodge

De ligging van "moulin des forges- the lodge" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.