Meadow View Gîtes - Wisteria Cottage

9
12
Gites.nl logo

In vakantiehuis Wisteria Cottage vind je 160 m2 woonruimte. Er is ruim voldoende plaats voor 12 personen. Alle kamers zijn licht en ruim, en het hele huis ademt een huiselijke sfeer, waar u zich direct thuisvoelt.
Het huids heeft nog veel van de originele details, waaronder houten balken, stenen vloeren en een originele granieten open haard met een decoratieve broodoven. Het huis is smaakvol gerenoveer en geschilderd en ingericht om u een relaxte vakantie voor de hele familie te bieden.
Het huis bestaat uit:
Begane grond: de grote open keuken / woonkamer heeft massief eiken balken en de originele open haard met houtkachel en is een echte plek voor het hele gezin. Er zijn twee grote uitnodigende banken, een tv met UK Sky Channels, Franse Freeview-kanalen en een dvd-speler, een kleine eettafel (voor 4 personen) en een goed uitgeruste keuken met vaatwasser, gasfornuis, koelkast / vriezer, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en wasmachine, en al het benodigde keukengerei.
De aparte eetkamer / zitkamer heeft een grote tafel voor 8 personen (plus kinderstoel); ook hier is een ontspanningsruimte met een selectie boeken, puzzels, dvd's en een I-dock waar u uw muziek kunt spelen.
1e verdieping: 2 ruime slaapkamers, 1 kamer met tweepersoons-hemelbed en nog een tweepersoonskamer. Er is ook een doucheruimte met toilet en een aparte familiebadkamer met toilet.
2e verdieping: nog 2 ruime slaapkamers, 2 tweepersoonskamers / familiekamers (met 2 eenpersoonsbedden en een tweepersoonsslaapbank in elke kamer), beide met originele eiken balken, houten vloeren en Velux-ramen.
Alle slaapkamers zijn fris ingericht en ze hebben allemaal voldoende ophangruimte en lades. In de hete zomermaanden zijn ventilatoren beschikbaar, en elektrische kachels en winterdekbedden voor het koudere seizoen.
Alle bedlinnen en badhanddoeken zijn aanwezig, maar we vragen u om badhanddoeken mee te nemen voor gebruik rond het zwembad en de meren. Deze kunnen ook bij ons worden gehuurd.
Wi-Fi internet is beschikbaar in het hele pand.
Privé terras / tuin: Het terras heeft tuinmeubilair met een grote tafel, 10 stoelen plus parasols voor schaduw op warme zonnige dagen en een BBQ, ideaal om buiten te eten of om ontspannende avonden door te brengen terwijl u naar de nachtelijke hemel kijkt met zijn talloze sterren en luistert naar de sprinkhanen in de nabijgelegen weiden. De gezinsvriendelijke grote tuin met gazon is aan alle kanten omheind, dus is veilig voor kleine kinderen. We hebben veel buitenspellen en -activiteiten om het hele gezin te vermaken.
Er is veel parkeergelegenheid.

Boekingsinformatie

Ligging meadow view gîtes - wisteria cottage

De ligging van "meadow view gîtes - wisteria cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.