Meadow View Gîtes - Bluebell Cottage

10
Gites.nl logo

Bleubell Cottage is een groot, landelijk vakantiehuis met 4 slaapkamers. Het is recent gerenoveerd en biedt nu een mooie, goed uitgeruste woning, maar heeft nog veel van de oorspronkelijke kenmerken. De accommodatie is geschikt voor maximaal 10 personen en heeft een verwarmd buitenzwembad met een prachtig uitzicht. je vindt hier moderne details om een ontspannen, plezierige en comfortabele familievakantie te bieden. Het huisje heeft 4 slaapkamers (2 met tweepersoonsbedden en 2 met twee eenpersoonsbedden). Een van de tweepersoonskamers is een familiekamer met een slaapbank voor twee personen en is geschikt voor maximaal 10 personen. We kunnen ook een kinderbedje & kinderstoel leveren. De woning heeft ook twee badkamers.
Dit huisje is een van de twee, maar elk huisje is volledig privé en op zichzelf staand, met een eigen patio terras met tuinmeubilair en BBQ om buiten te dineren. De twee huisjes delen het verwarmde zwembad en de tuin in de grond, we hebben ontdekt dat het 5 jaar geleden is dat dit uitstekend werkt, omdat de kinderen uit de twee huisjes vrienden maken en zichzelf vermaken, zodat de ouders de tijd hebben om te ontspannen en tot rust te komen, de tijd nemen om hun boek te lezen of om naar hun muziek te luisteren zonder onderbreking.
Er is een grote privétuin die volledig veilig is voor de kleintjes, met veel ruimte om rond te rennen en veel plezier te hebben, we hebben ook schommels, voetbalnetten, badminton, schommels en veel ander speelgoed.
Het verwarmde zwembad wordt dagelijks schoongemaakt en het zwembadterras is uitgerust met rotan ligstoelen, banken, stoelen en tafels. We hebben ook parasols. Er zijn prachtige uitzichten vanaf het terras en de tuin en we kunnen tips geven voor de vele wandelingen of fietstochten langs de landweggetjes en door bossen. Er is een beekje niet ver van het huisje, waar je kunt spelen op de brug of kunt vissen.
Wi-Fi is gratis te gebruiken en de verbinding is beschikbaar in het huisje en rondom het terras bij het zwembad. UK Sky TV en Franse TNT TV is beschikbaar in het huisje en er is een dvd-speler en een dock.

Boekingsinformatie

Ligging meadow view gîtes - bluebell cottage

De ligging van "meadow view gîtes - bluebell cottage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.