Chez Paille Gites - Derwent Gite

9.4
6
Gites.nl logo

Chez Paille Gite is een sympathiek gerestaureerde omgebouwde schuur en biedt plaats aan 6 personen in een smaakvolle en moderne inrichting. Er is een open woonkamer, eetkamer en keuken van 50 m² met mooie hoge plafonds en het vakantiehuis biedt alle moderne gemakken met een vaatwasser, wasmachine, I pod, inclusief zwembad, kinderspeelplaats, etc. gelegen op meer dan 2 hectare grond.
Er zijn eetruimtes buiten - 1 aan de voorkant met uitzicht op de tuinen en het zwembad en een overdekte ruimte aan de achterkant, beide met zitplaatsen voor 6 personen.
Er is ook een bovengronds zwembad.
De gîte heeft 3 slaapkamers en een open woonkamer, keuken en eetgedeelte, allemaal smaakvol ingericht en gemeubileerd. De gite is goed uitgerust met alles wat u nodig heeft.
De gite is gelegen op meer dan 800 m2 grond en heeft een zitgedeelte aan de voor- en achterzijde. Er is een groot veld voor kinderen om te voetballen enz. Op het terrein zijn er verschillende gîtes met dezelfde capaciteit en voorzieningen.
Wasmachine, diepvries, koelkast, magnetron, oven, vaatwasmachine, waterkoker, tosti apparaat, dvd-speler, CD-speler, pool / snookertafel, tafeltennis, spelletjeskamer, zwembaden, gedeeld buitenzwembad (onverwarmd), tuin en exterieur, BBQ, privé-parkeren, schommel, trampoline, gedeelde tuin, tafel en stoelen, ligstoelen, paraplu / parasol, uitzicht op de vallei.

Boekingsinformatie

Ligging chez paille gites - derwent gite

De ligging van "chez paille gites - derwent gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.