Villa La Maria

10
5
Gites.nl logo

La Maria is een stijlvol gerenoveerd vakantiehuis midden in een klein dorp in de Creuse, (870 km van Utrecht). Het huis bestaat uit twee verdiepingen en een tuin die voor het huis ligt. Op de begane grond (36 m2) bevindt zich de woonkamer, open keuken, douche en toilet. De eerste verdieping heeft twee royale slaapkamers (18 en 15 m2). Eén slaapkamer heeft een lits-jumeaux bed (1,80 x 2 mtr); de tweede slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden (0,90 x 2 mtr). In de tuin is een derde slaapkamer (10 m2) met een bed van 1,40 x 2 mtr.
Over de hele breedte van het huis is een overkapte veranda van 2,5 x 7 mtr. met picknicktafel. De tuin (ca. 60 m2) is omheind met een traditionele stenen muur met haag. In het tweede deel van de tuin staat een houten opbouw zwembad (4,10 mtr doorsnee). Ook is er een trampoline en gas-BBQ aanwezig. Zoals te zien op één van de foto's loopt tussen het huis en de tuin een smal asfaltweggetje. Hierop kunt u uw auto parkeren voor de blauwe garagedeur.
Het dorp heeft 25 vriendelijke inwoners, altijd in voor een praatje. De tuin bevindt zich midden in het dorp waar het traditionele Franse plattelandsleven zich aan u voorbijtrekt. Het betreft een klein gehucht met zeer weinig verkeer.
Het dorp wordt omringd door bossen en weilanden met stenen muurtjes of hagen. Je geniet er volop van de rust, natuur en ruimte. Op 4 km van het dorp ligt de rivier de Creuse waar u ook heerlijk kunt zwemmen, vissen en picknicken.
De gîte is ideaal geschikt voor 4-5 personen. Neem gerust uw hond mee. De uitgestrekte natuur en het dunbevolkte gebied lenen zich uitstekend voor het maken van wandelingen en/of mountainbiketochten. Kiest u liever voor een visvakantie? Visakte voor het vissen in het meer van Felinas is aanwezig. Verder kunt u gebruik maken van onze WiFi; TV kijken is enkel mogelijk via de aanwezige Chromecast *).
*) Via Chromecast streamt u uw eigen gekozen TV/film-kanaal via uw tablet, telefoon of laptop.

Boekingsinformatie

Ligging villa la maria

De ligging van "villa la maria" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.