Natuurhuisje in Santa-reparata-di-balagna hauta-corse

12
Natuurhuisje.nl logo

Midden in de vlaktes van Reginu ligt dit ruime vakantiehuis tussen zee en berg. Deze woning biedt 6 suites voor een groot gezin of een groep van 12 personen. Er is een privé zwembad om te genieten van een verfrissende duik en ontbijt. Neem plaats in de tuinmeubelen en geniet van een barbecue en plancha terwijl u ontspant. Er is een ruime modulaire keuken en het eetgedeelte is uitgerust met een kabel-tv, een tafel voor 12 personen, een zithoek voor 7 personen en een stereo-installatie. Feliceto is een van de mooiste locaties van Corsica met zijn wilde kust. De Hadrian's Mill is de ideale plek voor liefhebbers van natuur en rust. Restaurants en stranden liggen op 10 km afstand, net als het charmante stadje L'Ile-Rousse. Het onlangs gerenoveerde huis is omgeven door een olijfgaard van 3 hectare. Er is een speelkamer met fitnessapparatuur. De luchthaven Calvi - Sainte-Catherine ligt op 24 km afstand.

Bijzonderheden natuurhuisje in santa-reparata-di-balagna hauta-corse

keuken parterre: waterkoker,, kokend waterkraan,, broodrooster,, koffiezetapparaat(espresso),, espresso apparaat,, oven(grilloven),, oven(stoom),, magnetron,, afwasmachine,, koelkast,, koel-/vriescombinatie,, Citruspers,, Keukenmachine

Boekingsinformatie

Ligging natuurhuisje in santa-reparata-di-balagna hauta-corse

De ligging van "natuurhuisje in santa-reparata-di-balagna hauta-corse" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.