Ancienne Ecole

10
8
Gites.nl logo

Ancienne Ecole in de Corrèze
Dit huis is een voormalig schooltje en bevindt zich op het hoogste punt van het dorpje Troche. Het is gelegen in het heuvelachtige landschap van het departement Corrèze, dat weer dicht bij de Dordogne is.
Grote tuin van 1000m2 met veel privacy.
De woning heeft een grote tuin (1000 m2) met mooi uitzicht, vol oude bomen, struiken en buxushagen maar ook een fijn gazon. Het overdekte buitenterras heeft overdag voldoende schaduw en is 's avonds de ideale plek om te genieten van de rust en de stilte. Tuinmeubelen (zit- én lig) zijn aanwezig. Er is een vast, lekker ruim houten zeshoekig zwembad met verwarming.
Van alle gemakken voorzien
De leefruimte is 80 m2 en is verdeeld in een zit-, eet- en keukengedeelte. Met hoge plafonds, vloerverwarming, een houtkachel en sfeervolle verlichting. Een HD flatscreen satelliet-TV met alle NL zenders, audio installatie, Apple TV om uw geluid of films te streamen, Wifi internet. Een grote houten tafel voor 8 personen. .
Luxe Entertainmentruimte
De zolder is omgetoverd tot een 'Living Lounge'. Dé ideale plek om films te kijken, muziek te luisteren of een potje tafeltennis te spelen. Op een groot scherm projecteert een krachtige HD Beamer ruim aanwezige (of meegenomen) NetFlix of een collectie recente films via Apple TV. Een krachtige surroundsysteem laat je geloven dat je in een heuse bioscoop zit. Twee airco's zorgen ervoor dat de ruimte in een handomdraai te verwarmen dan wel te verfrissen is.
Slapen in de stijl van vroeger
De karakteristieke sfeer van vroeger is op de eerste etage zo veel mogelijk behouden en zelfs geaccentueerd. De vier slaapkamers zijn allemaal voorzien van comfortabele boxsprings. Bij aankomst zijn de bedden al voor u opgemaakt, zodat u meteen kunt genieten van een zorgeloze vakantie.
Tijdloos sanitair
De masterbedroom heeft een eigen badkamer en-suite met toilet, wastafel en een groot ligbad. Verder hebben twee slaapkamers een wastafel en heeft iedere slaapkamer een ruime commode- of hangkast voor kleding. Daarnaast een algemene badkamer op de gang met dubbele douche, toilet en wastafel.

Boekingsinformatie

Ligging ancienne ecole

De ligging van "ancienne ecole" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.