Les Oies de Julia

10
Gites.nl logo

Op het platteland ten zuidwesten van Brive en vlakbij het dorp Saint Pantaléon de Larche, ligt deze stijlvolle accommodatie met privézwembad zwembad en een geweldig barbecueterras in Zuid-Afrikaanse stijl. Op het terrein bevindt zich zelfs een eigen privévijver om in te vissen! Dit vakantiehuis is geheel gerenoveerd en biedt privacy en een heerlijk rustige relax plek. Deze verbouwde schuur , nu een heerlijk vakantiehuis is gelegen in een van de mooiste delen van de Dordogne en we zijn blij dit te kunnen aanbieden aan onze vakantiegangers.
Interieur
Deze met liefde gerenoveerde schuur bestaat uit 4 grote, mooi ingerichte slaapkamers met 2 badkamers (waarvan één en-suite) en heeft een mezzanine met een bedbank. Het vakantiehuis biedt plaats aan 10 personen (er is zelfs een uitklapbare bank in de woonkamer). Het gehele huis heeft airconditioning. De enorme woonkamer en open keuken geven u de mogelijkheid om gezellig samen vakantie te vieren.
Buiten
Rondom het huis zijn meerdere terrassen, zodat u zowel in de zon als in de schaduw kunt zitten. Vanuit het huis heeft u uitzicht over de glooiende heuvels en aangezien er geen auto's of wegen in de buurt zijn, zult u zich op uw gemak voelen om uw kinderen vrij te laten spelen in de enorme tuin (enkele hectares). Er is een mooi privézwembad met een groot terras om samen te genieten. Terwijl u uw glas wijn drinkt en de barbecue voorbereidt, spelen de kinderen nog in het zwembad. Ben je dol op vissen? Je hebt je eigen privévijver vol met karpers, baars, blackbass of witvis. (visuitrusting niet meegeleverd)

Boekingsinformatie

Ligging les oies de julia

De ligging van "les oies de julia" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.