De Plus Belles

6
Gites.nl logo

La Grande
Dit royale gastenverblijf is een, na een forse brand, authentiek herbouwde, voormalige schuur. Het heeft beneden één grote leefruimte waarin een zitgedeelte met een grote open haard, een open keuken, een luie trap naar boven en een toilet. De open keuken, met een fraaie, rustieke tafel, is van alle gemakken voorzien. Een 4 pits gasstel, een oven/magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, en een wasmachine. De keukenuitrusting is afgestemd op een “Bourgondisch” verblijf.
Vanuit de leefruimte geeft een dubbele deur rechtstreeks toegang tot een gezellig terras met een barbecue en de omheinde, af te sluiten tuin. Via een tweede dubbele deur en een kleine, knusse veranda sta je direct bij het zwembad.
Op de bovenverdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet. De hoofdslaapkamer heeft een balkon met schitterend uitzicht, twee elektrisch verstelbare bedden (90×200) en een inbouwkast.
De tweede slaapkamer heeft 2 één persoons bedden, een “Frans balkon” met uitzicht op de tuin en er zijn 2 extra vouwbedden aanwezig.
Dat je gebruik kunt maken van Internet (WIFI), TV (alleen Franse televisie), Dvd speler en een audio combinatie met Bluetooth en USB aansluiting, is vanzelfsprekend. Maar, ook een strijkijzer en strijkplank staan ter beschikking. En, voor onze kleine(re) gasten is er een traphekje, kinderbed en kinderstoel.
Het verblijf is inclusief linnen en handdoeken.
Een heerlijke en comfortabele vakantietijd doorbrengen?
In en bij La Grande kan je daar optimaal van genieten.

Boekingsinformatie

Ligging de plus belles

De ligging van "de plus belles" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.