P&B

6
Gites.nl logo

De eeuwenoude Gîte is het eerste huis in Pébru. Met aan drie kanten een eigen, volledig omheinde tuin en een weids uitzicht is het hier heerlijk verblijven. In de charmante woon/zitkamer bieden de openslaande tuindeuren een groots comfort zodat het makkelijk in- en uitlopen is. De kamer is ingedeeld met een ruim hoekbankstel, een zes-persoons eettafel en diverse kasten. In de kasten staan klaar: spelletjes, serviesgoed, bestek en alles wat er maar nodig zou kunnen zijn voor een onbezorgde vakantie. Lekker zwemmen in ons eigen natuurmeertje van 2500 m2 behoort ook tot de mogelijkheden.
Slaapkamer Rose heeft een romantisch twee-persoonsspijlenbed van 140 breed, een hangkast en een grote legkast om al de kleding in op te bergen. Slaapkamer Bleu heeft twee één-persoon bedden van 90x200, een stapelbed met twee slaapplaatsen en ook twee kasten. Het twee-persoons bed is voorzien van een dekbed van 240x200 breed, de één-persoonsbedden hebben een dekbed van 150x200 en alle bedden beschikken over dubbele hoofdkussens. In beide slaapkamers staan verrijdbare elektrakachels.
Voor de dagelijkse verzorging is er een föhn, een strijkplank en een strijkbout.
Voor verder vermaak is er lectuur aanwezig, voor een ieder zit er wel wat tussen en een radio/cd speler als eventueel muzikaal behang, maar eigenlijk is dit niet nodig in een omgeving die zo mooi en inspirerend is.
Lekker wandelen gelijk vanuit de Gîte op diverse routes die weer aansluiten op de GR (Grand Randonnées) en na terugkomst al die heerlijke Franse kaasjes verorberen onder het genot van een fijne wijn, dat is pas echt genieten.
Met de electrakachel in de woonkamer is het in een mum van tijd aangenaam op een wat koudere dag en 's avonds kan de houtkachel aan om een extra knusse sfeer te creëren. De keuken is van alle gemakken voorzien, alles is aanwezig om de verse Franse ingrediënten op vakkundige wijze te kunnen bereiden. Koelkast met aparte vriezer, magnetron, elektrische fruitpers, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, gasfornuis met oven en natuurlijk alle andere standaard zaken zoals bestek, potten & pannen, borden & glazen zijn in ruime mate vertegenwoordigd.

Boekingsinformatie

Ligging p&b

De ligging van "p&b" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.