La Masquénada

6
Gites.nl logo

"La Masquénada" ===> Spiksplinternieuw, Ideaal om de Dordogne, Corrèze en Lot te verkennen.
Vrijstaand 6 persoons vakantiehuis (84m2) met grote garage (95m2). Gelegen op de grens Corrèze/Dordogne met prachtig uitzicht. Het huis heeft 2 slaapkamers voor volwassenen en 1 slaapkamer voor twee kinderen. Er kunnen maximaal vier volwassenen verblijven. De woonkamer van 40 m2 heeft een moderne open keuken. De badkamer heeft een douche à l'itallienne en een dubbele wastafel. Er is een aparte wc.
In Cublac, op 1,5 km, vindt U een bakker/kruidenier, een apotheek en een restaurant. Op 3km ligt Terrasson met de mooie binnenstad, hier vindt U allerhande winkels, supermarkten, een bios en vele restaurants. Elke donderdag een grote gezellige markt. Op 20 minuten vindt U Lac du Cause waar U lekker kunt zwemmen en zonnebaden. In de omgeving is, zowel in de Dordogne als in de Corrèze, veel te zien en te beleven. Wandelen, kanoën, rondvaarten, vissen, paardrijden, grotten, kastelen, weekmarkten, brocantes.
Plaatsjes zoals Montignac, Sarlat, Collonge la Rouge, Rocamadour maar ook Brantome en vele anderen zijn het bezoeken waard.

Boekingsinformatie

Ligging la masquénada

De ligging van "la masquénada" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.