Gite Jardin du Jauny

9.7
4
Gites.nl logo

Dit huisje ligt op 5 minuten lopen van het dorpje Vesdun, met haar Romaanse kerkje met fresco ´s die dateren uit de 12e eeuw en het goede restaurant ´Le Salignon´ dat geopend is voor lunch en diner. Vesdun ligt op de grens van de Cher, de Allier en de Indre.
Het huisje is onlangs volledig gerenoveerd, met behoud van oude materialen. Het is comfortabel en sfeervol ingericht, een ruime open keuken met goede oven, afwasmachine, nespressoapparaat en alles wat het gemak kan dienen om heerlijke gerechten te voorschijn te toveren. In de zitkamer kunt u, zittend bij het gezellige hout kacheltje veel informatie vinden over de streek, de diverse brocantes, over de prachtige wandelingen die er te maken zijn direct vanuit het huis of het bezoek aan het mooie zwemmmeer dat op 15 min afstand ligt. Ook zijn er diverse spelletjes, televisie/dvd's , goede wifi en alles wat ook een verblijf met kleine kinderen prettig maakt (ook kinderfietsjes aanwezig). De badkamer heeft een grote inloopdouche en op verzoek kan er gezorgd worden voor een kinderbadje.
Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers, de blauwe kamer heeft twee eenpersoonsbedden en een schrijftafeltje, de gele kamer heeft een z.g. twijfelaar en een bureautje.
De tuin ligt fantastisch op de zon, diverse ligstoelen zijn beschikbaar en voor de liefhebber is er zelfs een tafeltennis !
Vanuit het huisje loopt u zo de impasse uit, de weilanden in, waar de charolais koeien grazen en die zijn afgewisseld door kleine bosachtige stukjes met beekjes - een romantische omgeving! Meer informatie vindt u op gitefrankrijkhuren.nl
In dezelfde tuin als de gite ligt op de kopse kant, ongeveer 15 meter verwijderd van de gite en volledig onafhankelijk ´Le Jardin du Jauny´ een huis voor 6 personen.

Boekingsinformatie

Ligging gite jardin du jauny

De ligging van "gite jardin du jauny" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.