Le Grenier de Neuvy

9
13
Gites.nl logo

Ontdek op slechts 700 kilometer vanaf Utrecht de schoonheid van het hart van Frankrijk. De streek van de oude koningen van Frankrijk, Le Berry, de streek tussen Sancerre en Bourges, landelijk gelegen tussen de wijngaarden, heuvels, kastelen, uitgestrekte bossen en de majestueuze rivier de Loire ligt het ruime familiehuis 'Le Grenier de Neuvy'. De woning is geschikt als vakantieverblijf voor meerdere gezinnen en biedt plaats aan twaalf personen. Het ligt aan de rand van het bos, op de top van een heuvel (hoogste punt van het departement Le Cher) met een prachtig uitzicht, midden in de natuur.
Vanaf de zomer 2021 heeft Le Grenier de Neuvy de beschikking over een volwaardig ingegraven, verwarmd en veilig zwembad met ruim terras erom heen.
Steekwoorden: ruim, comfortabel, familiehuis, cultuur, midden in de natuur, lekker eten en drinken, nabij wijnstreken (Sancerre, Menetou-Salon, Pouilly-Fumé), kanoën in de Loire, paardrijden, eindeloze bossen, wandelen en fietsen.

Boekingsinformatie

Ligging le grenier de neuvy

De ligging van "le grenier de neuvy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.