Le Pigeonnier

9
2
Gites.nl logo

Deze ruime gîte is onlangs gerenoveerd (begin 2021) en heeft één slaapkamer en volledig airconditioning. Alles is ontworpen voor uw comfort met een vleugje luxe. Breng de nacht door in een kingsize bed met lakens van Egyptisch katoen, in de rust en stilte van het platteland. Verkwikt na een goede nachtrust, begint u de dag met een ontbijt - Franse stijl met een bezoek aan de plaatselijke bakker.
Het huisje is gelegen op 6 hectare eigen grond waar u kunt ontspannen met een picknick met regionale producten die u kunt proberen, vergezeld van een glas lokale Pineau natuurlijk. Na de lunch kunt u een wandeling of fietstocht maken langs de vele 'chemin blanc' paden die vanaf de accommodatie lopen om de schoonheid van de omgeving te verkennen. Als u gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, is er een privézwembad met zout water en enkele comfortabele ligstoelen waar u uw voeten omhoog kunt leggen met een goed boek.
'S Avonds bent u van harte welkom om te genieten van een barbecue in de tuin of om een van de vele uitstekende restaurants te verkennen, waar de eigenaren u graag adviseren of een reservering voor u maken.

Boekingsinformatie

Ligging le pigeonnier

De ligging van "le pigeonnier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.