La Sirène

9
6
Gites.nl logo

Gîte la Sirène bevindt zich op de hoek van onze Charentaise boerderij. Het is een volledig zelfstandig vakantiewoning met eigen tuin en terras en parkeergelegenheid. De natuurstenen gîte is gerestaureerd met ecologische materialen zoals kalk, hennep en zand. Het water wordt verwarmd door een zonneboiler. De gîte bevindt zich naast de bloemen- en moestuin.
Op de begane grond is een open keuken, een eettafel en een zithoek met houtkachel. Het sanitair, bestaande uit douche, wastafel en toilet is eveneens beneden. Op de 1e etage is het slaapgedeelte bestaande uit een twee eenpersoonsbedden op de mezzanine en daarnaast een ruimte, afgescheiden door gordijnen, met wastafel en 4 slaapplaatsen; 3 enkele bedden en één uitschuifbaar bed.
De ruime tuin rondom de gîte grenst aan de geiten- en ponyweide. Er is volop ruimte om te zonnen en te spelen. Op de camping, aan de andere kant van de boerderij, is een groot speelveld voor bijvoorbeeld voetbal, volleybal en badminton. Er is ook een grote zandbak en voor de allerkleinsten plaatsen we op verzoek een pierenbadje.
In de grote schuur staat een tafeltennis en tafelvoetbalspel.

Boekingsinformatie

Ligging la sirène

De ligging van "la sirène" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.