Remy Martin

10
8
Gites.nl logo

Een verbouwde voormalige cognac-distilleerderij biedt nu een luxe vakantiehuis in een prachtige omgeving. Oorspronkelijk was vakantiehuis Remy Martin een oude druivenpers, nu een van de 4 vakantiehuizen die rond een centrale binnenplaats en tuinen liggen.
De begane grond bestaat uit een grote open ruimte van meer dan 130 m² met woonkamer, eetkamer en keuken. Het plafond heeft nog de zichtbare balken en er is een open haard voor de koudere dagen en avonden. Langs een muur van de begane grond zijn openslaande deuren naar een overdekt privéterras waar je tafels en stoelen kunt vinden om buiten te eten. Het pand is zorgvuldig ingericht met een balans tussen hedendaagse luxe en traditioneel vakmanschap.
De moderne keuken is volledig uitgerust met een gasfornuis en een elektrisch fornuis, een koelkast / vriezer, een vaatwasser, een broodrooster, een magnetron, een koffiezetapparaat en al het keukengerei en kookgerei dat je nodig hebt.
Wasmachinefaciliteiten zijn beschikbaar in een apart gebouw.
Vanuit de woonkamer leidt de houten trap naar de eerste verdieping en de 4 slaapkamers. Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers en 2 slaapkamers met 2 aparte bedden. Op de eerste verdieping zijn er ook 2 doucheruimtes met toiletten en wastafels. Er is een 3e toilet op de begane grond.
Alle kamers hebben elektrische verwarming voor de koelere seizoenen.
Ter plaatse bieden we ook een speelkamer met tafeltennis, een zwembad en veel spelletjes en batjes en ballen.
Geniet van ons 13m bij 6m zwembad met voldoende ligbedden, parasols en opblaasspeelgoed. Er zijn 2 barbecueterrassen in de aangelegde tuinen van 2 1/2 hectare.

Boekingsinformatie

Ligging remy martin

De ligging van "remy martin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.