Hennessy

10
6
Gites.nl logo

Een omgebouwde cognac-distilleerderij biedt nu een luxe vakantie-accommodatie in een prachtige omgeving. De gîte Hennessy is een van de 4 zelfstandige gites rondom een centrale binnenplaats. De gites kunnen individueel of samen worden gehuurd. De gite Hennessy heeft drie slaapkamers en uitzicht over de centrale binnenplaats en tuinen en is gebouwd in een oude cognac opslagschuur. Je komt binnen via een groot boogvenster dat je naar de ruime woonkamer leidt met zijn hoge balkenplafond en stenen muren. De open woonkamer is voorzien van een lounge met eet- en keukengedeelte en een doorgang naar de andere kamers. Eenmaal binnen in het pand zijn alle kamers op een niveau. Het pand is ingericht met een zorgvuldige balans tussen hedendaagse luxe en traditioneel vakmanschap. Aan de voorzijde van het gebouw is een verhoogd privéterras met eethoek voor maaltijden buiten.
De keuken is volledig uitgerust met een koelkast / vriezer, een mix van gas- en elektrisch fornuis, een magnetron, een vaatwasser, een broodrooster, een koffiezetapparaat en al het keukengerei en kookgerei dat je nodig hebt. Er zijn wasmachinefaciliteiten in een apart gebouw. De grote moderne badkamer heeft een krachtige douchecabine, toilet, wastafel en een verwarmd handdoekenrek. Er is een tweede badkamer met toilet en een grote wastafel.
Er zijn 3 slaapkamers - een tweepersoonsbed met een super kingsize bed en 2 met 2 aparte bedden. 2 van de slaapkamers hebben stenen muren.
Alle kamers hebben elektrische verwarming voor de vroege en late seizoensperiodes.
Dit vakantiehuis ligt te midden van 10.000m2 aan aangelegde tuinen en een park met eeuwenoude walnotenbomen, en is omgeven door druivenranken voor de productie van cognac. Ter plaatse zijn er 2 BBQ-terrassen en kun je genieten van het omheinde zwembad van 13 bij 6 meter dat zich op een veilige, ommuurde binnenplaats bevindt. Ligstoelen met kussens en parasols zijn aanwezig voor je comfort.

Boekingsinformatie

Ligging hennessy

De ligging van "hennessy" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.