Family Fishing In France

9
8
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is een heerlijk rustige vakantiebestemming voor de hele familie en ook voor je huisdier! Als je van vissen houdt, is dit je ideale plek. In de 400-jaar oude boerderij is plaats voor 8 personen. Het is hier hond-vriendelijk. Het huis ligt op een terrein van 2,2 ha waaronder een vismeer dat goed gevuld is met karpers. Ook zijn er steur, gras karper, koi, tin, snoek en roach.
Verder is er een boomgaard, een zonneterras, spelletjesterrein en een zwembad. Alles is exclusief voor jouw gebruik tijdens je verblijf.
Dit vakantiehuis is geschikt voor het hele gezin. In de woonkamer vind je o.a. Sky tv, dus kun je veel sport kijken. Ook zijn er verschillende filmkanalen beschikbaar waaronder voetbal en F1, en ook kinderzenders, waaronder Disney.
Bonven is een tweede tv met een Xbox 360 en heel veel spelletjes en nog een dvd- speler, dus geen ruzie over wat er gekeken moet worden. De kinderkamer is ook voorzien van een aantal spellen en boeken.
In de speelkamer staat een volledige snookertafel en een dartbord, en de zonnekamer heeft heerlijke uitzichten, veel licht en grote raamkozijnen en banken waarop je kunt zitten en relaxen of lezen.
Het huis is het hele jaar door beschikbaar en is volledig voorzien van centrale verwarming en een log-brander in de woonkamer.
We hebben geprobeerd het huis te voorzien van alles wat u in de vakantie nodig hebt. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen, zodat u niet al te veel hoeft mee te nemen. Ook is er een vaatwasser en alle normale voorzieningen. De keuken is compleet met een waterkoker, koffiezetapparaat en Tassimo.
De lichte zonnekamer heeft een massief eiken tafel met plaats voor 8 personen. Als u liever buiten wilt eten, is er een uitgebreid zonneterras met tafel, zitplaatsen en een grote bakstenen bbq.
Er zijn ook 2 picknicktafels rond het terrein, één in de boomgaard en één bij het meer.
In de gite is ook een vaatwasser, wasmachine, droger, koelkast met vriesvak, aparte drankjes koelkast, strijkijzer, strijkplank, kluisje en haardroger aanwezig.
In de woonkamer vindt u 2 grote zit banken en een kleine eettafel. Sky tv inclusief sport en films en met een dvd-speler, ongeveer 150 dvd's en een 50 "tv. Er is ook een volle boekenkast.
Tijdens de winter kan de log-brander aangestoken voor een gezellige sfeer.
Een slaapkamer heeft een kingsize bed met bijzettafels en een grote kledingkast. Er zijn 2 fauteuils. Het plafond is gewelfd met originele balken. De slaapkamer is toegankelijk via de slaapkamer van de kinderen.
De tweede slaapkamer beneden heeft een kingsize bed, bijzettafels en ingebouwde kasten. Deze kamer bevindt zich aan de voorkant van het pand.
De derde slaapkamer is ingericht voor kinderen, met een stapelbed, een eenpersoonsbed en een uitschuifbed. Er is een Xbox 360, tv en dvd-speler, plus een selectie van kinderen spelletjes en boeken.
Alle bedden en handdoeken zijn standaard aanwezig.
Er is een lichte badkamer met bad, wastafel, aparte douche en toilet. Ook is er een extra toilet.
Het huis is volledig centraal verwarmd en is in de winter heel behaaglijk. De woonkamer heeft een open haard met open haard en er zijn ook oliegevulde radiatoren.
Het terrein is helemaal omheind en dus veilig voor kinderen en honden.
De patio heeft een grote barbecue, een patio tafel voor 8 personen en 6 ligstoelen. Er is een zwembad van 5 meter boven de grond en ruim terrein van meer dan 3 hectare voor uw exclusieve gebruik.
Het terrein omvat een boomgaard met picknicktafel, gazon en een 1,5 hectare groot meer. Er zijn tal van oude bomen rond het meer.
Er is een mooi klein eiland om op te vissen of gewoon te zitten relaxen.

Boekingsinformatie

Ligging family fishing in france

De ligging van "family fishing in france" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.