Manoir Beaulieu

12
Gites.nl logo

In Manoir Beaulieu vindt u de perfecte balans tussen chique Parijse interieurs en zoveel mogelijk 18e-eeuwse elementen die we kunnen behouden. Eten en entertainment is de kern van Manoir Beaulieu en u zult zeker geen gebrek hebben aan ruimtes om te eten, te entertainen of te ontspannen wanneer u bij ons verblijft. Van onze typische, maar moderne Franse keuken, de grote bankettafel en de knusse zitkamer zijn we meer dan uitgerust voor uw volgende familie- of vriendenuitstapje.
De keuken is volledig uitgerust voor elke vakantiekeuken die u maar wilt klaarmaken. Met een prachtig panoramisch uitzicht op het zwembad en alles wat u nodig heeft om de vakantie te beginnen. In de eetkamer is de grote tafel omringd door Franse eigenzinnige, houten eetkamerstoelen samen met twee comfortabele fauteuils weggestopt in de hoek voor vakantie lectuur. Onze grote lounge is perfect om achterover te leunen en te ontspannen na een dag bij het zwembad. De aangrenzende bibliotheek houdt het bijzonder koel in de zomer en is een geweldige ontsnapping aan de hitte van de dag, een perfecte plek om een boek te lezen - of zelfs een te schrijven aan onze oude school schrijftafel.
Op de bovenverdieping hebben we 5 luxe slaapkamers, die plaats bieden aan maximaal 12 gasten. Alle kamers zijn ontworpen met hun eigen kleurenpalet en unieke identiteit in het achterhoofd. Deze eigentijdse, met traditionele Franse slaapkamers, vormen de perfecte ontsnapping aan de hete, zinderende, Franse zomerzon.

Boekingsinformatie

Ligging manoir beaulieu

De ligging van "manoir beaulieu" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.