Le Merisier

10
Gites.nl logo

Le Merisier is een recente toevoeging aan het landgoed Longeveau. Dit nieuwe huis in het dorpje Puygironde - ligt op enkele minuten lopen van Longeveau. Een moderne woning met een grote omheinde tuin, met een prachtig uitzicht over onze vallei. Dit jaar profiteert de Merisier van een nieuw voltooide uitbreiding, met een nieuwe woonkamer en extra slaapkamer met eigen badkamer en een aparte slaapbank, waardoor de totale capaciteit van deze ruime woning wordt uitgebreid tot 10 gasten. Er is ook een nieuw verwarmd (omheind) zwembad!
De hoofdingang leidt naar een grote moderne keuken en eethoek met dubbele deuren die leiden naar het achterterras en de tuinen. De goed uitgeruste keuken is voorzien van alle essentiële items die u nodig heeft voor uw verblijf, waaronder een magnetron, vaatwasser, grote eikenhouten tafel en een aparte bijkeuken / wasruimte.
Op de begane grond zijn er twee tweepersoonskamers (die ook als tweepersoonskamer kunnen worden opgemaakt), die toegang hebben tot een aparte doucheruimte / w/c. De slaapkamer van de Pigeonnier toren is toegankelijk via een trap vanuit een aparte lobby op de begane grond, waar zich ook nog een doucheruimte / w/c bevindt.
Deze slaapkamer bevindt zich in de toren en biedt uitzicht op alle drie de aspecten! De 4e, master bedroom, is op de begane grond na de lobby (die ook een tweepersoons slaapbank biedt) en biedt een eigen en-suite.
Er is een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en het zwembadterras, met een fantastisch uitzicht over de tuin en de vallei daarachter.
De grote tuin biedt veel speelruimte, een nieuw, verwarmd (omheind met veiligheidshek) zwembad met veel ligstoelen, met prachtig uitzicht en zonneschijn van 's morgens vroeg tot zonsondergang! Een terras aan de achterkant van het huis heeft een overdekte eetgedeelte en een ingebouwde BBQ om van de lange zomeravonden te genieten. De tuin is volledig omheind om de rust en gemoedsrust voor gezinnen met kleine kinderen te garanderen.

Boekingsinformatie

Ligging le merisier

De ligging van "le merisier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.