Les Cimes des Arbres

10
2
Gites.nl logo

Dit luxe vakantiehuis is een echt toevluchtsoord op het prachtige platteland van de Charente, op slechts enkele minuten van Aubeterre Sur Dronne, een van de mooiste dorpen van Frankrijk. De gite met één slaapkamer en een kingsize bed is smaakvol ingericht en heeft openslaande deuren naar een eigen terras en een zwembad van 10 x 5 m, beide met een prachtig landelijk uitzicht. Perfect voor koppels die op zoek zijn naar rust en stilte te midden van een glorieus landschap, maar dicht bij vele uitstekende restaurants en met veel lokale attracties en activiteiten in de buurt.
'Les Cimes des Arbres' betekent letterlijk 'de toppen van de bomen', en op een heuvelrug zijn het panoramische uitzicht vanaf de gite over het weelderige groene landschap gewoon adembenemend. Op het zuiden ligt de beschutte, met bloemen gevulde binnenplaats aan de voorkant, een heel zonnig plekje, met een tafel voor twee direct buiten om te genieten van een ontspannen ontbijt met koffie en croissants van de plaatselijke bakker op warme, zonnige ochtenden. En als u later een beetje schaduw verkiest, kunt u ontspannen onder een parasol op de L-vormige buitenbank, genesteld tussen de kamperfoelie en jasmijn, met comfortabele kussens, terwijl u geniet van een glas wijn en een goed boek of misschien een middagdutje.
U hebt exclusief gebruik van het verwarmde zwembad van 10 x 5 m dat direct naast de gite ligt. Het heeft Romeinse treden die leiden naar een zacht hellende bodem, diep genoeg om gemakkelijk te zwemmen en toch ondiep genoeg om te ontspannen en af te koelen na het zonnebaden. Hoewel het geen echt overloopzwembad is, valt de grond steil weg van de voorrand, waardoor je ononderbroken uitzicht hebt, zelfs tijdens het zwemmen. Een groot terras op het zuiden met ligbedden en parasols loopt langs de achterkant van het zwembad, en er is nog een heerlijk eetgedeelte onder de bananenboom, perfect om de avond door te brengen terwijl u geniet van wat Franse gerechten en tot slot de zon ziet zakken achter de boomtoppen.
De gite is ingericht volgens de hoogste standaard, met een Franse stijl qua meubels en decoratie. Veel van het meubilair is afkomstig van lokale 'Brocantes' en liefdevol gerenoveerd met krijtverf voor een authentieke Franse shabby-chique uitstraling.
De zit- en keukenruimte is licht, helder en zonovergoten door de dubbele openslaande deuren die direct uitkomen op de eigen binnenplaats. De massief houten keuken is goed uitgerust met koelkast, wasmachine, combi-magnetron en keramische kookplaat, plus een Nespresso-koffiezetapparaat voor degenen onder u die echt goede koffie waarderen. En voor die zeldzame gelegenheden dat u misschien binnen wilt eten, is er een ontbijtbar die perfect geschikt is voor twee. U vindt ook een houtskoolbarbecue in ketelstijl voor privégebruik op de binnenplaats buiten. In de gezellige zithoek zijn er 2 lederen kuipstoelen met uitzicht op een aan de muur gemonteerde flatscreen smart tv met dvd-speler, Freeview-box en Netflix beschikbaar, plus gratis wi-fi natuurlijk.
De op Rococo geïnspireerde slaapkamer heeft een uitgebreid en fantastisch comfortabel kingsize bed met allergie-vriendelijk dekbed en kussens, met soepel, zacht katoenen beddengoed. Het slaapkamerraam biedt uitzicht over de binnenplaats en het landschap daarachter, ideaal als u wilt genieten van een lui ontbijt op bed. Er zijn voldoende bergruimte en lades in het karakteristieke beschilderde Franse meubilair. Er is een lichte, moderne badkamer met een rococo-wastafel en een mooie Franse spiegel erboven, plus een grote inloopdouche.
De gite heeft een eigen ingang en een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het pand, zodat u kunt komen en gaan wanneer u wilt.

Boekingsinformatie

Ligging les cimes des arbres

De ligging van "les cimes des arbres" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.